I've learned something today

« previous entry | next entry »
Apr. 28th, 2017 | 08:05 pm

viss sākās ar tēmu par cannoli un to, vai cena 2 eur/gab ir adekvāta.
tad es ieraudzīju facebook eventu: Cannolo Meistarklase (hosted by Luigi Delikateses Tallinas iela) - burvīga iespēja iemācīties tieši to- pagatavot labākos cannoli! protams, visu var atrast un iemācīties internetā, bet personīga pieeja vienmēr ir labāka, jo sevišķi, ja Luigi māte nāk tieši no Sicīlijas un tiek solīta slepenā recepte kopā ar izcilajām sastāvdaļām.
in real life mums parādija kasti ar fabrikā gatavotām cannoli āriņām un pateica, ka šis ir pārāk grūts process, lai to tā vienkārši iemācītu. bet var nopirkt tās āriņas te. un superrecepte bija sablendēt rikotu ar mazliet cukura un amaretto pildījumam.
kā es tur teicu, ka man prieks par cilvēkiem, kuri māk pelnīt naudu!? :) nure, es šovakar samaksāju 10 eur par glāzi vīna, pāris siera krikšu un 3 desu šķēļu degustāciju. + 1.5 cannoli un burtiski 20 ml liķiera.
jāsaka, ka pārējās beibes izskatījās vēl vairāk vīlušās kā es.
taisnības labad gan jāpiebilst, ka rikota un mocarella bija patiešām burvīgi labi. un vīns arī garšīgs...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {12}

zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Apr. 28th, 2017 - 09:56 pm
Link

skumji. jo ja vish to pasniegtu mazliet pārdomātāk, nebūtu šādu sāju pēcgaršu

Reply | Parent | Thread


vilibaldis

(no subject)

from: [info]vilibaldis
date: Apr. 28th, 2017 - 10:02 pm
Link

tas gan, varētu teikt - mērķtiecīgi zaudēja klientu un iedzīvojās antireklāmā

Reply | Parent | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Apr. 28th, 2017 - 10:06 pm
Link

diemžēl, jo lai arī ne lēti, tie sieri bija burvīgi. un vīns- tāds labs, biezs, bezpretenciozs sarkanvīns, ko var nopirkt plastmasas pudelē 2 l apjomā.

Reply | Parent