I've learned something today
Apr. 28th, 2017 | 08:05 pm
From:: zin
viss sākās ar tēmu par cannoli un to, vai cena 2 eur/gab ir adekvāta.
tad es ieraudzīju facebook eventu: Cannolo Meistarklase (hosted by Luigi Delikateses Tallinas iela) - burvīga iespēja iemācīties tieši to- pagatavot labākos cannoli! protams, visu var atrast un iemācīties internetā, bet personīga pieeja vienmēr ir labāka, jo sevišķi, ja Luigi māte nāk tieši no Sicīlijas un tiek solīta slepenā recepte kopā ar izcilajām sastāvdaļām.
in real life mums parādija kasti ar fabrikā gatavotām cannoli āriņām un pateica, ka šis ir pārāk grūts process, lai to tā vienkārši iemācītu. bet var nopirkt tās āriņas te. un superrecepte bija sablendēt rikotu ar mazliet cukura un amaretto pildījumam.
kā es tur teicu, ka man prieks par cilvēkiem, kuri māk pelnīt naudu!? :) nure, es šovakar samaksāju 10 eur par glāzi vīna, pāris siera krikšu un 3 desu šķēļu degustāciju. + 1.5 cannoli un burtiski 20 ml liķiera.
jāsaka, ka pārējās beibes izskatījās vēl vairāk vīlušās kā es.
taisnības labad gan jāpiebilst, ka rikota un mocarella bija patiešām burvīgi labi. un vīns arī garšīgs...
tad es ieraudzīju facebook eventu: Cannolo Meistarklase (hosted by Luigi Delikateses Tallinas iela) - burvīga iespēja iemācīties tieši to- pagatavot labākos cannoli! protams, visu var atrast un iemācīties internetā, bet personīga pieeja vienmēr ir labāka, jo sevišķi, ja Luigi māte nāk tieši no Sicīlijas un tiek solīta slepenā recepte kopā ar izcilajām sastāvdaļām.
in real life mums parādija kasti ar fabrikā gatavotām cannoli āriņām un pateica, ka šis ir pārāk grūts process, lai to tā vienkārši iemācītu. bet var nopirkt tās āriņas te. un superrecepte bija sablendēt rikotu ar mazliet cukura un amaretto pildījumam.
kā es tur teicu, ka man prieks par cilvēkiem, kuri māk pelnīt naudu!? :) nure, es šovakar samaksāju 10 eur par glāzi vīna, pāris siera krikšu un 3 desu šķēļu degustāciju. + 1.5 cannoli un burtiski 20 ml liķiera.
jāsaka, ka pārējās beibes izskatījās vēl vairāk vīlušās kā es.
taisnības labad gan jāpiebilst, ka rikota un mocarella bija patiešām burvīgi labi. un vīns arī garšīgs...