baking, no but garnishing stuff
« previous entry | next entry »
Sep. 28th, 2011 | 02:14 pm
man vēl joprojām nesanāk krems.
nu, izņemot putukrējums, vai putukrējums + biezpiens. vai ja paveicas, vārītais ar kaut cik sanāk.
bet tas, kas saucas american buttercream. jeb cream cheese frosting. ne-pa-kam. Ash jāsāk domāt, ka amīšiem sviests ir kaut kāds savādāks. vai ka tiešām tam ir vajadzīgs stacionārais mikseris.
bet cooking blogu bildēs tieši šie pēdējie izskatās vislabāk. vissmukāk.
bums bums ar galvu pret sienu jau nu gluži nē, bet tuvu tam.
nu, izņemot putukrējums, vai putukrējums + biezpiens. vai ja paveicas, vārītais ar kaut cik sanāk.
bet tas, kas saucas american buttercream. jeb cream cheese frosting. ne-pa-kam. Ash jāsāk domāt, ka amīšiem sviests ir kaut kāds savādāks. vai ka tiešām tam ir vajadzīgs stacionārais mikseris.
bet cooking blogu bildēs tieši šie pēdējie izskatās vislabāk. vissmukāk.
bums bums ar galvu pret sienu jau nu gluži nē, bet tuvu tam.
(no subject)
from: zin
date: Sep. 28th, 2011 - 03:28 pm
Link
paldies, darīšu tā.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: tante
date: Sep. 29th, 2011 - 07:53 am
Link
ilgāk gan būs, kā ar mixeri, bet es patiešām nezinu vai mixeris spēj laicīgi izkausēt cukuru tajā sviestā un izdabūt no tā sviesta ārā gaisīgu krēmu...
un jākuļ vienā virzienā visu laiku!!!
Reply | Parent