baking, no but garnishing stuff

« previous entry | next entry »
Sep. 28th, 2011 | 02:14 pm

man vēl joprojām nesanāk krems.
nu, izņemot putukrējums, vai putukrējums + biezpiens. vai ja paveicas, vārītais ar kaut cik sanāk.
bet tas, kas saucas american buttercream. jeb cream cheese frosting. ne-pa-kam. Ash jāsāk domāt, ka amīšiem sviests ir kaut kāds savādāks. vai ka tiešām tam ir vajadzīgs stacionārais mikseris.
bet cooking blogu bildēs tieši šie pēdējie izskatās vislabāk. vissmukāk.
bums bums ar galvu pret sienu jau nu gluži nē, bet tuvu tam.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

tante

(no subject)

from: [info]tante
date: Sep. 28th, 2011 - 02:54 pm
Link

sviesta krēmam sviests jāpērk tirgū - uz svara..:) un arī tad jāskatās, lai tas ir īsts sviests..:)
noveikala produkcijas ņifiga nesakulsi..:)

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Sep. 28th, 2011 - 03:28 pm
Link

njefiga, tas ir tieši tas, kas man pēc 3 atsevišķiem, dumiem mēģinājumiem ir sanācis.
paldies, darīšu tā.

Reply | Parent | Thread


tante

(no subject)

from: [info]tante
date: Sep. 29th, 2011 - 07:53 am
Link

un kult labāk ar koka karoti...
ilgāk gan būs, kā ar mixeri, bet es patiešām nezinu vai mixeris spēj laicīgi izkausēt cukuru tajā sviestā un izdabūt no tā sviesta ārā gaisīgu krēmu...
un jākuļ vienā virzienā visu laiku!!!

Reply | Parent


The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Sep. 28th, 2011 - 05:39 pm
Link

nedaudz nesaistiiti, bet who cares...
pasviezhu ideju :)
http://hackedirl.files.wordpress.com/2011/09/epic-win-photos-creepy-cake-win.jpg

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Sep. 28th, 2011 - 05:41 pm
Link

shitams labs, vakar jau maniiju internetos. :)

Reply | Parent