biskvīts
May. 6th, 2010 | 02:10 pm
From:: zin
šokolādes tortes: http://www.irlaiks.lv/receptes/tear oom/cakes/article.php?id=7813849
! http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uztur mac/vardnica/mi4.htm
Sastāvdaļas receptei "Fiksais biskvīts":
3 olas 3 ēdk. milti 3 ēdk. cukurs
"Fiksais biskvīts" pagatavošana: 20 min.
puto dzelt+ cukurs, balt ar sāli stingrās putās, sijā miltus.
Olas saputo ar cukuru stingrās putās. Pakāpeniski iesijā un uzmanīgi iecilā miltus. No pārāk intensīvas maisīšanas bskvīta mīkla sakritīsies. Nekavējoties lej formā, kas jau iepriekš izklāta ar cepamo papīru un iesmērēta ar sviestu/eļļu/margarīnu. Cep iepriekšsakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 10 minūtes.- nevirināt durvis
Šokolādes biskvīta pagatavošanai 1 karoti miltu aizstāj ar 1 karoti kakao. Garšas uzlabošanai var pievienot aromātiskās eļļas un vanilīnu.
! http://www.liis.lv/majtur/darbmac/uztur
Sastāvdaļas receptei "Fiksais biskvīts":
3 olas 3 ēdk. milti 3 ēdk. cukurs
"Fiksais biskvīts" pagatavošana: 20 min.
puto dzelt+ cukurs, balt ar sāli stingrās putās, sijā miltus.
Olas saputo ar cukuru stingrās putās. Pakāpeniski iesijā un uzmanīgi iecilā miltus. No pārāk intensīvas maisīšanas bskvīta mīkla sakritīsies. Nekavējoties lej formā, kas jau iepriekš izklāta ar cepamo papīru un iesmērēta ar sviestu/eļļu/margarīnu. Cep iepriekšsakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) 10 minūtes.- nevirināt durvis
Šokolādes biskvīta pagatavošanai 1 karoti miltu aizstāj ar 1 karoti kakao. Garšas uzlabošanai var pievienot aromātiskās eļļas un vanilīnu.