(no subject)

« previous entry | next entry »
Nov. 26th, 2014 | 02:50 am

atceraties to stāstu, kā es Japānā satiku vienu spēlīšu paziņu? well. viņam ir paziņa, kurš dzīvo Tokijā. un šodien es satiku to.
vakariņas visnotaļ tradicionālā iestādījumā (kur kurpes jāvelk nost un visus iesēdina atsevišķos zemu galdiņu kambarīšos). pēcāk mani aizveda uz, cik var noprast, tradicionālu pārīšu kopfotografēšanās vietu. automātā iemet naudiņas, visādi nopozē, pēcāk iegūtās bildes, jau uzfrišinātas ar ala fotoshopu, var papildināt ar zīmējumiem, sirsniņām un uzrakstiem un beigās to visu saņemt printētā uzlīmju formātā.
vakaru noslēdzām tematiskā bārā, shibuya, kurā pa ceļam ir šausmu gaitenis, pēc kura tevi saslēdz rokudzelžos un aizved uz galdiņu- cietuma celli. dzērienu karte ar šausmiņām (konču acis da tārpi kokteiļos). bija labi.
noslēgumā vakars gan izvērās visai plats, jo iekāpu vilcienā, kurš vairs līdz manai stacijai nebrauca (un ne1 cits arī nē), kā rezultātā nācās pavizināties ar taksi tā uz euro 30. welcome to tokyo. bet nu pati vainīga, nav ko pa shibuju līdz pusnaktij un vēl mazliet vazāties... taksists gan bija vecītis uz goda, kad ar manis izsniegto viesnīcas adresi angliski + printētu googlemapu sāka maldīties, izslēdza skaitītāju un pa visu lietu skrēja apkārtējiem ceļu prasīt.
līdz ar to, ka Tokija atļāvās mani sagaidīt ar lietu, dienu pavadīju nelielā, bet foršā akvārijā ikebukuro stacijas rajonā. komplektā nāca arī visi viduvēja planetārija priekšnesuma apmeklējums. vēl šodien pabiju mincīšu bužināšanas kafejnīcā. murrrīgs iestādījums.
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}