Ilzes biezpiena kūka
May. 18th, 2011 | 12:17 pm
From:: zin
700gr.biezpiena masa
200gr sviests
7 olas
1,5glāzes cukurs
3 ēdamkarotes ar kaudzi želantīns
1gl sīrups
cukāti rieksti ,marmelāde,utt.
želantīnu uzbriedina ar 2gl. ūdens pēc tam uzkarsē
apakša sviestu sakuļ arolu dzeltenumiem un apm.1/2gl.cukura pievieno biezpiena masu ,vanilīnu,cukātus,utt.pielej 1gl.želantīnu. liek ledusskapī.
augša olu baltumus ar1/2gl. cukura sakuļ stingrās putās ,pievieno sīrupu un 1gl. uzsildītu želantīnu.liek ledusskapī .
200gr sviests
7 olas
1,5glāzes cukurs
3 ēdamkarotes ar kaudzi želantīns
1gl sīrups
cukāti rieksti ,marmelāde,utt.
želantīnu uzbriedina ar 2gl. ūdens pēc tam uzkarsē
apakša sviestu sakuļ arolu dzeltenumiem un apm.1/2gl.cukura pievieno biezpiena masu ,vanilīnu,cukātus,utt.pielej 1gl.želantīnu. liek ledusskapī.
augša olu baltumus ar1/2gl. cukura sakuļ stingrās putās ,pievieno sīrupu un 1gl. uzsildītu želantīnu.liek ledusskapī .