(no subject)

« previous entry | next entry »
Jun. 27th, 2013 | 05:44 pm

Es teikshu godigi. Mani traume fakts, ka mans draudzins nelabprat kopa ar mani dodas uz dazadiem pasakumiem. Katra reize ir ka fakin zobusapes. Vel tizlak paliek, ja mani draugi, ka atbildi tam, ka naksu viena, sak stastit ka ta tak bus tada mieriga un forsa pasedesana. Mani tacu nevajag pierunat! Turpmak ta ar vienkarsi teiksu "negrib vins nakt uz tavu tusinu".

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Jun. 27th, 2013 - 09:19 pm
Link

Atceros gadiijumu no augstskolas, kad viena klabere iepazinaas ar puisi, kursh veelaak izraadijaas ir tur aizgaajis taa vienreiz gadaa, draugu pierunaats, un iisteniibaa vinjam patiik makshkjereet nevis tuseet tumshaas bezgaisa telpaas. Nu, karoche, peec paaris gadiem vinji deelj shii arii pashkjiiraas. Paarpratumi gadaas, bet kkaa neticaas, ka jums arii kas taads ir gadijies. Tobish neticas, ka tu ar vinju esi kopaa deelj vinja social and outgoing nature :) (lai arii, Jeezus mans liecinieks!, vinjsh toch nav manu draugu bara introverto vientuljnieku galaa)
Apzinoties to, ka cilveeki nemainaas (iznjemot retus gadijumus, veeraa njemams procents no kuriem meedz buut galvas traumas) un uz vecumu vinju rakstura ieziimes meedz kljuust pat veel izteiktaakas, domaaju, ka forshs piegaajiens buutu neuztvert ieshanu paarii kaa kko obligaatu un no sabiedriibas puses prasiitu. Ja tev gribas iet socializeeties - atrodi like-minded cilveekus un ej, ieprieksh uzjautaajot vai vinjsh to nenjems ljaunaa un apzinoties, ka varbuut vinjsh pat radiis labaaku atpuutu vienatnee, savukaart tu pati uzlaadeesies tuseejot. Win/win!

Eh, uzrakstiju sho un atcereejos, ka Laura teica, ka meitenes, rakstot shaadas lietas, nemeklee risinaajumu/padomu, bet gan vnk veelas tikt dzirdeetas un pazheelotas. Bet man negribas dzeest aaraa sarakstiito, taa ka uzskati sho par taadu kaa aktiivo uzklausiishanu :)

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jun. 28th, 2013 - 12:40 am
Link

Labi, ka neizdzēsi. :)
Ļoti pat ok teksts un palīdz. lai gan jā- šādus tekstus mēs parasti rakstam lai izteiktu sāpi un dabūtu emocionālo hugu...

Reply | Parent