atiitis

(no subject)

Jun. 27th, 2013 | 09:19 pm
From:: atiitis

Atceros gadiijumu no augstskolas, kad viena klabere iepazinaas ar puisi, kursh veelaak izraadijaas ir tur aizgaajis taa vienreiz gadaa, draugu pierunaats, un iisteniibaa vinjam patiik makshkjereet nevis tuseet tumshaas bezgaisa telpaas. Nu, karoche, peec paaris gadiem vinji deelj shii arii pashkjiiraas. Paarpratumi gadaas, bet kkaa neticaas, ka jums arii kas taads ir gadijies. Tobish neticas, ka tu ar vinju esi kopaa deelj vinja social and outgoing nature :) (lai arii, Jeezus mans liecinieks!, vinjsh toch nav manu draugu bara introverto vientuljnieku galaa)
Apzinoties to, ka cilveeki nemainaas (iznjemot retus gadijumus, veeraa njemams procents no kuriem meedz buut galvas traumas) un uz vecumu vinju rakstura ieziimes meedz kljuust pat veel izteiktaakas, domaaju, ka forshs piegaajiens buutu neuztvert ieshanu paarii kaa kko obligaatu un no sabiedriibas puses prasiitu. Ja tev gribas iet socializeeties - atrodi like-minded cilveekus un ej, ieprieksh uzjautaajot vai vinjsh to nenjems ljaunaa un apzinoties, ka varbuut vinjsh pat radiis labaaku atpuutu vienatnee, savukaart tu pati uzlaadeesies tuseejot. Win/win!

Eh, uzrakstiju sho un atcereejos, ka Laura teica, ka meitenes, rakstot shaadas lietas, nemeklee risinaajumu/padomu, bet gan vnk veelas tikt dzirdeetas un pazheelotas. Bet man negribas dzeest aaraa sarakstiito, taa ka uzskati sho par taadu kaa aktiivo uzklausiishanu :)

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.