zemesriekstu sviesta un zaptes kūka. sen.
Apr. 18th, 2013 | 10:42 pm
From:: zin
ak jā, es te 1x mēģināju cept šo: http://zoebakes.com/2013/01/30/pbj-chee secake-with-poured-ganache-how-to-video-a nd-a-cool-giveaway/
cream cheese aizstāju ar igauņu rikotu, a nu i zrja, beigās sanāca biezpienmaize.
un pieliekot ievārījumu jelly saidam, tā garša sanāca pārāk pliekana, citu reizi jāliek vairāk, kā receptē rakstīts (ja būs cita reize).
peanut butteru var būt var maaaazliet mazāk.
šokolāde pāri un apakšā glābavakaru pēcpusdienu.
btw, apakšā liku selgas šokolādes cepumus.
iespējams, ja ņemtu to krējumsieru, vai arī rikotu tā pamatīgāk izblenderētu, sanāktu kas tīri foršs.
un pēc šāda principa tur tak var likt ne tikai minēto, bet arī balto šokolādi un citronus un kotikvēlne.
tāda viena bezmiltu kūkas versija.
cream cheese aizstāju ar igauņu rikotu, a nu i zrja, beigās sanāca biezpienmaize.
un pieliekot ievārījumu jelly saidam, tā garša sanāca pārāk pliekana, citu reizi jāliek vairāk, kā receptē rakstīts (ja būs cita reize).
peanut butteru var būt var maaaazliet mazāk.
šokolāde pāri un apakšā glāba
btw, apakšā liku selgas šokolādes cepumus.
iespējams, ja ņemtu to krējumsieru, vai arī rikotu tā pamatīgāk izblenderētu, sanāktu kas tīri foršs.
un pēc šāda principa tur tak var likt ne tikai minēto, bet arī balto šokolādi un citronus un kotikvēlne.
tāda viena bezmiltu kūkas versija.