+++ ([info]zefiirs) rakstīja,
@ 2011-08-02 00:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īsumā - vakar horror nakts, pamodos apslimusi, vilcienā kkāds vīrietis man iesita, kas sekos tālāk ?!?!

tūlīt cepšu torti, rīt ciemiņi nāks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eclectique
2011-08-02 01:04 (saite)
Vīrietis iesita? wtf?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zefiirs
2011-08-02 01:16 (saite)
biju uzlikusi(patiesībā pat ne uzlikusi, bet atspiedusi) kājas uz pretējā krēsla maliņas(nevis uz virsas), nu tā, ka moš padsmit cm2 aizņemu, pēkšņi viņš man iesit pa kāju, man wtf, kāpēc jūs man sitat??!! nedrīkstot turēt kājas uz krēsla, kā pēc tam tur kāds sēdēšot, man - ok, bet KĀPĒC JŪS MAN SITAT??? viņš man nemaz neesot iesitis, bet gan UZŠĀVIS (aa, nu tad jau okk :))). pats tikmēr sēž un svīst kā cūka, bet es neaizrādu, lai muguru neatspiež pret atzveltni, jo piesūcinās, viņu vēl viņam pretī sēdošā sieviete atbalstīja, jautāja man vai man mamma neesot bērnībā mācījusi , ka tā nevarot darīt(starp citu, nav mācījusi:D, līdz kādiem 16gadiem man bija ļoti bail braukt ar vilcienu, neatceros, ka bērnībā būtu ar mammu vilcienā braukusi vispār), es atbildēju, ka tam nav nekāda sakara ar maniem vecākiem un bērnību( toties esmu pārliecināta, ka viņas bērniem lieliskas manieres - kā nu ne, ja katru reizi, kad kko ne tā, uzreiz noteikti, ka uzšāva vai lika tupēt kaktā uz zirņiem). pēc brīža piecēlos, lai pārsēstos, tad iesaistījās arī man blakus sēdošais puisis, kurš noteica kko tādu kā - oijoij, vēl pārsēdīsies tagad!! nu WTF, WHATS WRONG WITH YOU, PEOPLE??!?!!
aizgāju vagona otrā galā paraudāt, nopietni :D

mācība - ja kāds spļauj uz ielas, es varu viņam uzšaut pa muti, ja kāds lamājas, varu uzšaut, ja iet pāri sarkanajai gaismai, es varu pielikt padeni vai iespert etc

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eclectique
2011-08-02 01:32 (saite)
hahaha, vājprāts kaut kāds. Bet vislabākais ir tas "oijoij, vēl pārsēdīsies tagad!!"
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]missalise
2011-08-02 01:50 (saite)
Ai, nu ir slimi cilvēki. Vai arī seksuāli ļoti norūpējušies. Es arī vienreiz uzrāvos uz tādiem - kaut kāda sieviete sāka man braukt augumā, ka es nesēžot savā vietā autobusā, jo es biju apsēdusies vietā pie loga (tajā autobusā pat nebija atsevišķas sēdvietas izdalītas). Un tad tur arī kaut kāds vecis sāka viņai piepalīdzēt, kad es negribēju viņu pie loga laist sēdēt. Bet nu tāds rūdījums ir vajadzīgs. Lai tik nākošajā reizē kāds pamēģina aizrādīt - atcirtīšu pretī tā, ka maz neliksies.
Bet vispār - pretīgi gan, ka tā, baigi sabojā garastāvokli. Un ar sišanu - vispār - lupata ne vīrietis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2011-08-02 02:37 (saite)
vovo, es tanī brīdī biju vienkārši šokā, man tiešām žoklis atkārās un varēju tikai sašutumā atkārtot jautājumu par to, kāpēc viņš man sit. un es jau neesmu uz mutes kritusi, bet tas bija par daudz priekš manis. es jau arī domāju, ka seksuāli norūpējies, droši vien pirmo reizi pēdējo piecu gadu laikā pieskārās meitenes kājām:D protams, ja viņš kko tamlīdzīgu regulāri nepraktizē, tb PĀRMĀCA JAUNAS MEITENES sabiedriskās vietās.

uz tādiem nepamatotajiem aizrādījumiem ļoti sakarīgi reaģēju, bet tas UZŠĀVIENS mani atsēdināja, un vispār, nevar taču zināt kāds mans bekgrounds, ja nu es bērnībā esmu sista, piemēram(kas nebūtu brīnums, ja vidējā paaudze mīl pat svešiniekus iekaustīt par mācību), un tad man tiešām varētu sākties panika. aij, bet vispār, man kaut kāda trausla un nestabila sajūta visu vakardienu bija, tāpēc arī tāda reakcija bija, kā iebiedētai stirniņai, tik bezpalīdzīga, un visi skatās kas nu būs, un vēl atbalsta viņu, nu neko, kā jau teicu, aizgāju otrā vagona galā, uzliku saulesbrilles:D un izraudājos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2011-08-02 09:22 (saite)
raudāt par to jau nevajadzēja, nošplauties un kauko čūskainu, uzreiz nesaprotamu, pateikt, ja ir luste, bet labāk jau aiziet prom - ko tur krāmēties ar problēmām..

bet citādi - līdzjūtība

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2011-08-02 10:15 (saite)
vakar bija raudamais, parasti tā nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jaranga
2011-08-02 14:57 (saite)
Es arī mēdzu likt kājas uz krēsla,parasti novelku apavus un izstiepjos,nekad neviens nav aizradijis,iebildis, esmu redzejusi pat pavecas sievietes kas tā dara. Bet nu jā, divains cilveks, jajau trauceja- lai apsežas citur pats.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?