Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-11-17 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:strange
Mūzika:Z-Scars "Juutot taa"

Matrikss. Revolūcija
Comment on film - "Mesija vai ciema muļķītis?" /N.N./

Peec filmas atbraucu home, pierijos un atstiepu kaajas. Sajuuta gandriiz, ka pa visam. Taads sliktas narkozes miegs - skanja ir, bildes nav. Dzirdu trokshnjus, centrifuugu vannasistabaa, mapju pliikshkjeeshanu, savus sirdspukstus, aatru elpu, aukstumu no atveerta balkona, tumsu sev visapkaart. Ap 19.00 pieceelos un galva me kaa spainis. Sajuuta taada, ka buutu tajaa metro stacijaa kur Neo "uz nekurieni", aarpus laika un telpas. Jaa, kstaci, es nesapratu par to gjimeniiti metro stacijaa - vinji devaas atpakalj uz matrici vai uz realitaati(zionu)? nU bet pie manis. So esmu sagljukojusi sev temperatuuru, drudzi un neponju...Matrix has me...

BTw, pirms paaris dienaam salieliju II matrixa muzonu (par I nerunaajot), uzgaaju kaadu uuberalles krutu sviitu ~ 16 min. no taa. Super. Ir Matrixa fiilings, ir identificeeshanaas. uN ir arii briinishkjiiga akadeemiskaa muuzika! Taada, kuru pat Brazovskai nebuutu kauns raadiit. SImfoniskais orkjestris, stiigas, teemas, gandriiz vai sonaates allegro forma :)
Nu jaa, un III filmas laikaa vairaakas reizes piefikseeju, ka biezhi kadri neizvelk tieshi shvakaas muuzukas deelj..Es nerunaaju par ciinjas ar Smitu ainu, kur oda bija godam. TAS BIJA nostraadaac. a citur? Trinity naaves ainaa jau biku vilka uz asaraam, bet ne aktieri liidz pasham galam paarleicinaaja, ne fona saunds nostraadaaja. PAshiem par sliktu. Piemeeram ,Titaanika 1/2 panakumu sastaadija filmas muuzika. Pat my mummy taas deelj saaka raudaat. Tas nenoziimee, ka muuzikai vieniigais riizns ir pinkskjinaashana, bet atkariibaa no situation tai jaaiekustina dveeseles stiigas movie ritmaa. Zheel. Matrix III neizdevaas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zebra
2003-11-17 22:54 (saite)
Nu tas jau nenoliedzami. Es te kritizeeju ar domu, ka visa pasaule ir iefilmeejusi, ka in my opinion Matrixi IR the best that has ever made, un censhos piekasiities tikai taapeec,lai man nebuutu iemesls to atziit par dievu zemes virsuu :) Protams, Matrix rullee, bet tas nenoziimee, ka manas acis ir aizpliivurotas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?