Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-11-10 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ronan Keating "Lost for words"

Duaals staasts. No vienas puses par banaalu laika pavadiishanu, no otras - par likteni. Nezinu, vai shiis lietas ir jaashkjiro, jo taa visa anyway ir mana dziive.

Likteniigais motiivs - seezhu netaa, pavisam nejaushi sadomaajos aiziet uz radio swh lapu nobalsot. Tur ieraugu, ka tieshraide ir jaunaa formaataa, nolemju pameegjinat, jo parasti nav izdevies. Eeteraa arii Egons Reiters, kursh man iet pei sirds. Protams, atkal piesleegties neizdodas. Klainjojot pa i-neta aareem, pa laikam atgriezhos pie meegjinaajumiem virtuaali paklausiities radio. Starp citu, pedeejos meeneshus paarsvaraa klausos tikai StarFm, lai mazaak pljurkshjeeshanas maacoties jaadzird. Iipashi vakaros. Taa nu 3 reizes jau gribu lapu sleegt laukaa, bet ieraugu, ka "Naakamaa dziesma": Ronan Keating "Lost for words". Sekundes simtdalju galvaa paarcilaaju, ka taadu neesmu redzeejusi, taadad brand new singls un aizmetos pie raadzhinja, kur uzstelleeju staciju, pa rokai ir arii ierakstaama kasete un nu jau man cherkstoshaa veidaa ir shii Ro dziesma..Tas par likteniigo dalju - savu muuzhu nebuutu iedomaajusies, ja tajaa laikaa untajaa vietaa nebuutu viss sakritis, lai es to uzzinaatu..

Fanoshanas motiivs - Peec tam, protams, aizeju uz RO majaslapu un uzzinu, ka manam vismiiljaakajam no visiem blondajiem puishiem toch shodien ir iznaacis jauns singls (kuram turpat uz vietas arii noskatos videoklipu) un 17. 11. buus jauns albums..un es skaitos fane, ja?! Eh, redz cik taalu izgliitiiba me noveduse. Bljaaviens, un es pat nebuutu pamaniijusi!:( Iekaustiitu sevi, ja nebuutu zheel.
Atkal saaxies...viena plate CD atskanjotajaa kaadu pusgadu ies pa rinjkji - veelreiz un veelreiz...joprojaam uzskatu, ka pirmais Ro albums ir mani vislabaak ieguldiitie 3 Ls..tas paliidzeja man atrast pashai sevi aizspriedumu, aizsargsienu un pofigisma dzhunjgljos, ko biju ap sevi pamatenes beigaas uzceelusi.
NU ja.Veel bez Matrixa apmekleejuma jaatlicina 3 Ls jaunajam diskam. No neta kachaat un CD-rw mekleet slinkums, taapat arii vaacinju kur nebuut printeet..taa ir sveeta lieta, var arii noziedot piraatiskajiem ieraxtiem..:)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: 3 Ls
[info]zebra
2003-11-11 08:39 (saite)
ok, atbalstu domu, ka MR.Kiitings nav pelniijis,lai es pirktu vinja 11LS daargo origjinalo disku. Toties apsolos to veikalaa vismaz paklausiities! :)
VIeniigie, kas no me puses ir bijushi pelniijushi 11Ls par disku bija "Savage Garden" ar savu Affirmation dubultalbumu (+ Live Concert). Taa luuk. Turklaat nelegaalie Ro diski ir papildinaati ar paaris (Destination pat ar ~10!) dziesmaam, kas albumaa nemaz nav (B sides u.c. nepubliceetie darbi)..nu ko tad no manis vairaak var gribeet!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: 3 Ls
[info]rigoleta
2003-11-11 12:30 (saite)
Jā, vērā ņemams "sīkums"- bonusi. Ar tiem šie neskopojas:)) Es arī kaut kad (pasen jau) iegādāju U2 "All Thet You Can't Leave Behind" (pa 3Ls) un tur bij vesels birums bonusu (kādi 7), un mani tas nebūt neapbēdināja, ņemot vērā kaut vai to, ka starp tiem bij arī "Never Let me Go" un "First Time". Feini :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: 3 Ls
[info]zebra
2003-11-11 17:59 (saite)
Hmm...es ar tirguu pirku "All that u can't leave behind", a me nekaa iipasha klaat nebija..bet shie jau arii laikam vairaakaas nelegaalaas versijaas razho un es baigi nemekleeju - galvenais, ka ir "Stuck in a moment.."! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?