Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-11-07 19:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:PC nejuzeris 3 dienas
Mūzika:Fluke "Zion" /Soundtrack Matrix.Reloaded/

"That was just a dream"
Me iepriekshnakt bija dikti diivains sapnis - ..es esu kaut kaadaa zaalee ar sporta zaalei raksturiigaam tribiineem, bet tjipa kaut kaada lekcija vai kaa. Tribiines pilnas ar cilveekiem, dazhi it kaa alfieshi, dazhi man maaj un raada, ka var naakt pie vinjiem seedeet, es sev raksturiigaa manieree staavu, visaa noraugos, domaas paarlieku, pie kaa iet un kaads man tur buus izdeviigums, liidz noseestos kaut kur pirkesheejaas rindaas, nelienot cauri cilveeku puuljiem. Uzraadaas, ka esmu apzeedusies cieshi blakaam savam psihologjijas pasniedzeejam no Alfas - Strausam. Vinjsh ir nedaudz iipatneejs, nobriedis dzheks. Vietas ir maz, seezham gauzhaam cieshi un nemanot tas izveershas aplam divdomiigaa situaacijaa..
Pilniigaa neponjaa nezinu, kas tas bija un no kurienes mana zemapzinja izraka taadus signaalus. Man nekad nav bijis nekaadas dizhaas intereses par vinju..un peekshnji es to izdziivoju pa iistam un pamostos ar to paliekosho sajuutu..to sajuutu, ka tas nav tikai sapnis, to neraksturojamo dziivo fiilingu, kas pavada veel ilgi peec pamoshanaas..

Shajaa naktii stipri uz riita pusi sapnjoju, ka .. nauraali salecos ar draudzeni Liigu, mees taisaamies riikot pie manis tusinju, es, kaa vienmeer darbu apvienoshanas kaartiibaa, runaaju ar vinju un centrifuugaa steidzu griezt izmazgaato velju. Vinja, kaa parasti, uzstaaj, ka vajag alkashu un savaadaak nebuu jautriiba, es, kaa parasti, saku, ka es negribu riikot apdzershanos un bezfilmu.. mees saakam bljaut, es vinju iepljukaaju ar slapju, sarkanu dreebes gabalu, vinja nokliedas, ka tad nevajg neko arii, un aizskrien, aizceerot durvis.
Un tad atskan mans modinaataajs. Es pamostos, savilktaa dusmu poziicijaa, galvaa pulseejot domai - bljaaviens, cik stulbi shitaa lekties. Es tachu negribeeju. Un atkal sajuutas mani negribeeja atlaist. Ar pashu Liigu nedeelju neesmu runaajusi un shodien, kad vinja skolaa naaca man garaam, mani paarnjeema taads miiljums, taada vainas sajuuta (jaa- man joprojaam likaas, ka nosapnjotais varbuut tieshaam noticis), mees apskaavaamies un es pavaicaaju , vai mees gadiijumaa neesam sastriideejushaas...nebijaam. Peec shuces veel kopaa aizbraucaam pirmoreiz izljemmeet Shtokmanu. Bija jaapieliek punkts situaacijai, kad visi laucinieki pat zin, kas ir shtokmans un grib ar riidzinieku apspriest sho "teemu", bet Riidzinieks tur iekshaa pat nav bijis.. Noskatiiju shiissezonas cepuriishu modeljus...un secinaaju, ka atkal man tie nepiestaav. Paradokss - visas cepures, kas ir skaistas un miiljas pashas par sevi , man galvaa izskataas (izskatina mani) nozheelojami, bet visas cepures, kas par seviir peleekas un neincantas, man galvaa ir baigi ok un arii es ir ok ar vinjaam..buu..

Anglju valodaa pa 4 briivstundaam (what a day!) sagudroju staastiijumu par savu ieprieksheejaas dziives celjojumu uz KOngo dzhungljiem..9 dabuuju. Nice.

Lasu atsauksmes par Matrix.Revolutions.
Sapratu, ka saaku atdaliities no standarta PC juuzera varianta, jo 3 dienas pilniibaa nebija bijis laix iesleegt kompi. Un nu daru shai situaacijai galu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]panda
2003-11-09 17:20 (saite)
domaaju ka vinjs to noteikti nebija dariijis :))
jo tas bija taa smiekliigi :))
vinjs man raava nost dvieli :))
un es teicu: ja tu norausi tu man TAA dabuusi... :))
lai arii vins nenoraava... vins tik un taa pamatiigi dabuuja... :))
biju apvainojusies jo bija taa iisteniibas sajuuta un tobriid vinjs man bija ljoti labs draugs un taa bija taada kaa nodeviiba... :))
tagad varu tikai par to pasmieties... :PP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?