Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-11-01 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eh, jo [sest]dienas, jo trakaak. Programmeeshanaa mans dārgais klasesbiedrs Straumeens sadereeja (ilgsoshi) par to, ka ar savu zaabaku sashkjaidiis uchika 3310 nokia liidz straadaat (zvanus uztvert ) nespeejoshai kondiicijai. Saakumaa uz latinju..pakaasa..tad uz 3 LS par to, ka vinjsh spees telefonu jau bez vaacinjiem atspaartiit taa, ka minuutes laikaa uchiks nespees to salabot, lai pienjemtu zvanus..a vinjam nemaz nebij jaalabo - tikai jaapieliek atpakalj izdauziitaa antena..un tas jau zvaniija. Nabaga Straumeens..a za to paareejiem bija izcili jautri. Un es arii tik skeptiski neskatos vairs uz pudelju korkhu attaisaamajiem - Nokia. Sajutis muusos azarta garu, uchiks veel noorganizeeja totalizatoru, kura kopeejais muusu sametums bija 1Ls. Par to, kursh uzrakstiis vispreciizaako laiku par to, kad mums, staavot pie Progmeistara aardurviim, paies garaam pirmais trolejbuss. Bija 3min.11 sek..es, protams, nevinneeju. lekcijaa tauta speeleeja zoliiti..mees gan buusim vispusiigi apguvushi programmeeshanu. Dienishkjo koku dodi mums shodien.. (Ne no biologjijas, bet dinamisko datu struktuuru repertuaara..)
Mana extreemaa jostas savilkshanas nedeelja, kas saakaas 23.oktobrii, veiksmiigi nosleegusies. Ieprieksh jau raxtiiju, kas viss man jaapaardzivo(jaaizvelk) ar saviem paaris latinjiem. Lielaakaa meeraa izdevaas. Pagaajushaa viikenda pasaakumus veel tapu papildinaajusi ar lidmashiinu muzeja (ljotenes reaalaa leilumaa un patieshaam iistas) apmeklejumu un paaris biljarda speeleem ar alfieshiem..joprojaam tapu braukusi bez meeneshbiljetes, un taa visa rezultaataa daudz staigaaju kaajaam no shuces uz centru it kaa veedinot plaushas un ietureeju pamatiigu atslodzes nedeelju skolaa, paartiekot galveno kaart no 1/2 litra mineraluudens dienaa, lai mazaak gribas eest. Viegli nebija, bet konstateeju, ka spiediigos apstaakljos var izvilkt arii taa. Man priex, ka izklaides/atpuutas/cienjas saglabaashanas pasaakumi necieta.
Ar zinaamaam skumjaam juutu, ka tuvojas "Matrix.Revolutions" No 5. novembra daudzzaalju kinoteaatrii. paaraak atri, lai paspeetu tam nogatavoties, noilgoties. Pat otro dalju veel tikai 2 reizes esmu redzeejusi..:(..nejuutos nobriedusi jaunaam sensaacijaam. Turklaat apzinja, ka tas ir peedeejais, ka vairs nebuus ko gaidiit..Taapat kaa ar ziemassveetikiem - labaakaa ir taa gaidiishana. Un veel moto taac reaalistiski pesimistisks - Viss, kas saakas, reiz beidzas Nu gluzhi kaa dziivee..a es gribu kino..Turklaat man nav taas iespeeejas sachekot visus latvieshu aviizhraxtus un kritikas par newcoming filmu, pat pei Izklaides neesmu tikusi..
Anyway, pienjemu uzaicinaajumus kopaa iet "matrix.revolutions" noskatiities..esmu briiva..:)

IEmet aci arii Tu-



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]personal_jesus
2003-11-05 19:25 (saite)
Nu, aizgāji vai ne? Es jau atpakaļ visai apmierināts (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-11-07 20:27 (saite)
Baac, baac, baac..neaizgaaju..kardinu veel sevi - lasot rewiew - paarsvaraa nevisai glaimojoshus, kaa jau vareeja gaidiit, skatoties reklaamas un trailer, sjodien pat izejot cauri Forum CInemas un klausoties draudzenes atsauksmees, kura vakar bija..ieshu ieshu, tikliidz buus nauda..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?