Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-10-17 12:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:European hit radio top 40

Atceroties iesveetiibas - neatceros, ka buutu bailju faktoram pieteikusies.

maniem x-failinjiem vairs tikai 2 seerijas atlikushas. pavisam! un cauri! sareekjinaaju ka shiem jau paari 200..stceros to laiku, kad ap didesmito skaitiiju, tad 30, 50, 90..tad vairs numurus neskaitiiju, paargaaja uz sezonu 2pakaapju numureejumu ( heading1, heading 2 ;) ). Vispaar seriaaliem ar likumu vajadzeetu aizliegt beigas - ne taa, ka tie nevaretu beigties, bet vinji nedriiksteetu GATAVOTIES beigaam, savaadaak vinji te jau vairaak ziepju savaariijushi, cenjshoties novest visu pie beigaam .. tik daudz sociaali/psihologjiski/logjiski nepamatotu riiciibu no varonjiem nav sagaidiits visa seriaala laikaa. Tas, kas kaadreiz bija gandriiz vai ar religjisku fanaatismu apstiprinaats, tagad paarveershas farsaa un vienkaarshi izpleen veejaa, kaa kaut kaadaa eksikaanju seriaala. Buutu ar cienju beigushi un nesagaadaajushi daudz saapiigu briizhu taadam x-failu kulta upurim kaa man.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2004-10-17 14:13 (saite)
x - faili? tos vēl rāda? savā bērnībā šamos ar lielu aizrautību skatījos, kaut kad pirms gadiem 2 (?) [nav man laika izjūtas] *uzmetu acis* un nevarēja saprast, kas mani tā aizrāva..

toties varu iedomāties, kādā sviestā šis seriāls ir aizgājis uz beigām =]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-10-19 11:12 (saite)
nu kaa jau visi seriaali. protams, cereeju, ka taa kaa x-faili ir kas IIPASHS ,ar tiem taa nenotix un mana jauniibas dienu religjija nesaies sviestaa, tomeer sviests nu tas ir. bet anyway es sev nepiedotu, ja tagad nezagtu sev taas stundas 4dienas nakts miega un neskatiitos. veco laiku vaardaa ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polly
2004-10-17 21:04 (saite)
bet viņi pēdējā laikā tā nedaudz mainījušies...
liekas itkā pašiem autoriem nebūtu ne nojausmas kādas viņi īsti grib beigas. Viņi grib taisīt viņas, lai itkā pārsteigtu skatītāju, bet sanāk tā samocīti...
agrāk man patika labāk!
;/
nu ko jāmeklē jauns kulta seriāls!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-10-19 11:10 (saite)
tieshaam, liekas, ka autori galiigi zaudeejushi kaut kaadu meerkji un virziibu. Tas, kaa nomira vientuljie mednieki un cik bezkaisliigi Skalija atdeva savu beernu, par kuru vismaz 5 seriaala sezonas sapnjoja, raada to absoluuto miglu, kaada iestajusies scenaaristu galvinjaas..taa laikam notiek, kad x-failus paarskataas :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?