Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2017-11-28 12:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
DEBiLizm
Cik debīla ir Latviešu daļa, kas komentē visus delfu rakstus pēc kārtas un tikai ar negatīviem komentāriem? Kā var būt tik liels naids par lietām, par kurām Tev vispār nav nekādas teikšanas? Mani interesē viena lieta- kurš to vispār dara? Tā nav kaut kāda vājprāta pazīme pirmā? Vai šausmīga neapmierinātība ar sevi?

Tas tikai tā. Ja es varētu un ja man no tā labāk paliktu pie visu heita komentētāju īstajām identitātēm arī iekomentētu, lai iet ārstēties nesmukie resnie mudaki, kuri nemāk rakstīt un ir stulbeņi :D utt. Es pat nezinu. tik ļauni ir cilvēki savos izteikumos, simts proči viņiem tas dzīvē atspēlējas, ne? Negācijas turot sevī un arī verkšķot tās apkārt nevar pozitīvi dzīvot.

Nepatīk tādi tipiņi

Cita starpā, biju ielīdusi pasen kādā zinātnes lapā, tur gan komentāri bija īstas zelta pērles. Smieklīgi un erudīti, ja tā var teikt. Pozitīvs jau ir labs


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2017-11-28 14:48 (saite)
nu, daļa ir arī kremļa troļļi, kam vienkārši visu laiku ir jāraksta negatīvs.
daļa ir pensionāri/invalīdi ar tiešām zemiem ienākumiem. tas gan neattaisno, ka vemts tiek pie rakstiem, kam vispār nav nekāda sakara ar 'valsts nozagšanu', 'siles kampējiem' un 'nabaga pensionāriem'.
pārējie ir naturāli dzīves negatīviķi. es nezinu, kur viņi agrāk izpaudās. burkšķēja veikalos, pieturās, sabiedriskajā... rakstīja vēstules laikrakstiem...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?