Girl you lost ([info]xaby) rakstīja,
@ 2016-03-30 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izlasīju [info]dienasgramataierakstus par to, kas pirms gadiem šajā dienā ticis ierakstīts cibā. Pagāju savā arhīvā. Par pirmajiem ierakstiem kauns, bet šitais jau ir smieklīgs:D 8 gadi atpakaļ.



6d
ir 12 pulkstens, bet esmu jau sakrāsojusies tākā būtu Miss padauza 2008 pasniegshanas cermonijaa... kānekā ar kori jābrauc dziedāt un jāsakrāsojas jau laicīgi.. tā mēs parasti visi daram.. Man tāda nelāga nojauta, ka šodien es pat varbūt tusēšu.. hmm.. kaut kas dīvais, bet nu jā :)
MuSic:
Britney Spears - Why should I be sad

Atradu arī savu mīļāko ierakstu.

 Mīļumiņ, Tu esi stulba.
Lācim bija viņa ziemas dziesmiņa - Cik medus salds, lācis sapņoja, pa miegam dziesmu dziedāja, cik medus salds, lācis sapņoja, negulēja mierīgi, cik medus salds, lācis sapņoja, to pagaršot viņš gribēja, cik medus salds, lācis sapņoja un medu sapnī redzēja, cik medus salds, lācis sapņoja un savu ķepu sūkāja, cik medus salds, lācis sapņoja, bites viņš apskauda, cik medus salds, lācis sapņoja, pamosties tas gribēja! Lācis gulēja un medu sapnī redzēja, diagnoze tāda - ka medus salds un lācis sapņoja, nemierīgi gulēja ! Vai lācis nav slims?? =D

Kas gan ir sitiens pa seju, kad naktī neesmu mājās pie Tevis. Visas krāpnieces nav tik vērtas kā sekunde ar Tevi.

Divas manas mīļākās īsziņas, kuras es gribētu kaut kur ieskrāpēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?