Pats par sevi -

6. Okt 2015

 wowow@00:16

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Uzsetupoju vpn tuneli caur amsterdamu uz netflixu. Esmu vīlies, tur faktiski nav nekā tāda, ko man baigi gribētos redzēt un neizskatās, ka katalogs būtu baigi plašais (piem nav pat visu Krusttēva daļu). Nu varbūt pārītis seriālu (un pie tam tiem nebūtu jāmedī normāli sasinhronizēti titri). Vai tas ir 10 eiro mēnesī vērts? It kā jau labāk kā maksāt Lattelekom 7.90 par paku ar krievu un latviešu reklāmkanāliem ar krievu ekstasensu cīņām.

(12 raksta | ir doma)

Comments:

virginia_rabbit / 6. Oktobris 2015@00:32
cīņas rāda par velti netā visas sērijas. look up yandexā
(Reply to this) (Thread) (Link)
virginia_rabbit / 6. Oktobris 2015@00:36
un te ir 700 bezmaksas filmas http://www.openculture.com/freemoviesonline
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 6. Oktobris 2015@09:36
Nav jau tā, ka es tās baigi gribētu redzēt :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
virginia_rabbit / 6. Oktobris 2015@09:43
bet kā!
(Reply to this) (Parent) (Link)
millers / 6. Oktobris 2015@02:39
vai tad nu nevar sevi palutināt ar kādu HD torentu.... galu galā - kur dzīvojam...
(Reply to this) (Link)
up / 6. Oktobris 2015@09:00
Es pārstāju abonēt. Sapratu, ka bezjēdzīgi. Lietoju Popcorn Time, labi nosedz gan manu seriaalu gan kino repertuaaru. Pat paša Netflix seriāli parādās vien ar dienas, divu nokavēšanos
(Reply to this) (Link)
snark / 6. Oktobris 2015@09:06
Varbūt jāpaskatās, ko viņi piedāvā ASV. Man ir līdzīga doma, bet pagaidām slinkums ir spēcīgāks. Slinkumam palīdz tas, ka, cik esmu dzirdējis no kolēģiem Zviedrijā, Netflixam parasti nav seriālu jaunāko sezonu. Un vēl es ceru, ka pa to laiku, kamēr te nesteidzīgi prokrastrinēšu, Netflix atvilksies arī līdz LV.


Starp citu, addic7ed.com ir lieliska vieta titriem, kur barojos jau dažu gadus.

(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 6. Oktobris 2015@09:26
Jā, addic7ed ir the best bet ik pa laikam tomēr atkal jāmēģina atcerēties šortkatus vlc titru padzīšanai uz vienu vai otru pusi jo atsevišķām epizodēm titri no citiem titrētājiem vai arī straumēnā iegadījies kāda cita iepakotāja sērija.
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 6. Oktobris 2015@09:27
Hm, man ir viens droplets arī Sanfrancisko, kādā brīvā vakarā uzlikšu arī tur openvpn un iečekošu vai piedāvājums atšķiras.
(Reply to this) (Parent) (Link)
nrk / 6. Oktobris 2015@10:03
Man pāris gadus bija gan Netflix, gan Hulu, - un Netflixā vairāk kaut kādus vecākus seriālus, kur visas sezonas un sērijas varēja skatīties, pa kādai filmai, un arī viņu pašu seriālus, bet nekas tāds jauns un īpašs. Savukārt Hulu mēdz nebūt vecākas sezonas, un reizēm arī jauno sezonu sērijas pazūd pēc kāda laika, bet toties ir daudz jaunu seriālu un svaigas sērijas. Šķiet, ka pēdējā laikā, kad bija pieejams, skatījos tieši Hulu. Abi kombinācijā bija konkurence - Lattelecom un torentiem vienlaikus.
(Reply to this) (Link)
barbala / 6. Oktobris 2015@11:39
Es atļaušos ar drosmīgu, kauč naivu jautājumu jūs visus, lodāmuru un VPN setapu pavēlnieki šā sasmīdināt – vai ir kāda iespēja lietot Kindle Unlimited servisu Latvijā, noslēpjoties aiz kāda....servisa platās muguras?
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 6. Oktobris 2015@20:08
Man nav kindeļa ;)
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter