Pats par sevi -

29. Dec 2014

 wowow@00:27

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Varētu daudz ko ierakstīt, par gadu (varbūt saņemšos?), par to, ka tā nogurt var tikai no svētkiem, par to kā šodien gāju uz lidostu skatīties vai ziemā lidmašīnas ceļoties izskatās savādāk (24 tūkstoši soļu jipī jeij), par to ka man patīk lasīt jūsu gada atskaites un man žēl ka dažas ir tik lakoniskas (jūtu līdz, cik nu spēju), par to ka svētkos nevajag pierakstīt izdzerto (ja nu kāds no telefona vēl nav izmetis zināmo aplikāciju), un vispār - beidzot ziema, tas ir tik forši (ienīstu pagarināto rudeni). Ko darīsiet v (jeb ar lielo burtu?) ecgada vakarā?

(10 raksta | ir doma)

Comments:

blond / 29. Decembris 2014@00:37
Man šķiet, cilvēki vairs nerīko svētkus. Vienkārši vazājas pa klubiem vai tml. Iet un nāk, nekā konkrēta. Tāpēc nolēmām tomēr aizbraukt uz laukiem pie X, klusi un mierīgi. Nebūs jābesījas un jācieš vienatnē, bet nebūs arī garāmskrejošu, neieinteresētu cilvēku ordas, pēc kā tikai tukšums.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 29. Decembris 2014@00:46
Rīkot svētkus tomēr ir bišķi grūti (es vairākus gadus rīkoju Ziemassvētkus/jauno gadu pie sevis ģimenei un/vai draugiem, šogad apsveru vai nu sēdēt klusi un mierīgi mājās vai atrast kādu pie kā braukt ciemos, ja nu pēkšņi kāds aicinās :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
blond / 29. Decembris 2014@01:45
Jā, nu man arī pirms dažiem gadiem bija mājās. Gribu kaut ko atkal sarīkot, bet ne Jauno gasu. Parāk liela atbildība.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
apriori / 29. Decembris 2014@02:04
Mēs kārtējo reizi impulsīvi uzņemamies. Taisījām jāņus Latvijas draugiem , tagad pie mums sabrauks visi, kas izklīduši pa pasauli. Gribas visus satikt, lai visi sanāk kopā,, turklāt tās balles jau vienmēr paliek prātā. Bet tas jau tagad ir tik nogurdinoši, visa draugu loģistika un pasākuma plānošana. Es katru reizi pēc tam nesaprotu, kapēc ko tādu uzņēmos, jo pati līdz galam savos svētkos neatslābstu. Tomēr vajadzēs saņemties. Redzēt visus laimīgus sev apkārt ir neizmērāms gandarījums.
(Reply to this) (Parent) (Link)
barbala / 29. Decembris 2014@00:43
Ļoti prasās tā gaumīgi, ar sarunām un sirsnību, nevis masīvu ballllllllllīiīīti un gribas arī, lai nav jāmirst nāk rītā.,
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 29. Decembris 2014@00:51
Miršana nākamajā rītā - tā nu gan nav problēma - uz katru izdzerto pudeli vienkārši jāizdzer 2l ūdens - vislabāk starp pudelēm :)

Gaumīgi, sarunām, sirsnīgi - nu gan jums prasības, tā ir tikai filmās - praksē tas faktiski nozīmē neveikli, banāli, pie sevis domājot, ka paikt mājās nemaz nebija tik slikta doma :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
barbala / 29. Decembris 2014@00:55
:)) palikt màjàs šogad kā reiz šķiet lieliska doma. Un gaumīgi un ar sarunām turklāt. Sounds like sēne, i know, i know.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 29. Decembris 2014@00:57
Kā sēne sēnei - būt sēnei nav nemaz tik slikti, es pat jau sāku ar to lepoties!
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
barbala / 29. Decembris 2014@01:03
Īpaši drosmīgas sēnes var pat uzrausties uz slavenā Proud to be apdriskātā ponija.
(Reply to this) (Parent) (Link)
observer / 31. Decembris 2014@14:34
:)
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter