Pats par sevi -

15. Dec 2014

 wowow@22:56

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tātad - atskaite par vokāli instrumentālā ansambļa "Instrumenti" lielkoncertu Doma baznīcā.

Man prieks, ka viņu Gruzijā būdami, varbūt vēl arī pa ceļam prom un atpakaļ (un varbūt vēl kādu laiku pēc tam), ir klausījušies múm un viņiem tas iepaticies tik ļoti, ka viņi arī gribējuši uztaisīt kaut ko tādu (pašu). Tā kā man arī visumā patīk múm, tad kopumā koncerts bija OK, arī skaņa bija kārtībā. Tikai varbūt Instrumenti, atšķirībā no tiem otrajiem, nespēja mūzikā ielikt prieku, tajā skanēja latviskā sūrme (ik pa laikam mute savilkās smaidā, vizualizējot Lahti mācībcentra izsisto logu - samērā precīza tā analoģijiņa izdevusies jā gan) un gruzons. Gaismiņu šovu īsti neredzēju, jo starp mūsu 20 eiro vērtajām vietām un māksleniekiem bija kolonna, bet varējām vērot koncertu uz puscaurspīdīga projektora ekrāna, kas, ļoti iespējams, pat bija labāka izvēle. Bērni gan pamatīgi garlaikojās, it īpaši pirmajā koncerta pusē, kurā nebija gandrīz nekā nekā melodiska, bet kā gan citādi viņi iemācīsies, ka kultūra reizēm ir garlaicīga un galīgi ne tavā gaumē?

Tags:
(6 raksta | ir doma)

Comments:

blond / 15. Decembris 2014@23:23
man jau kļūst bail.lai gan disks te mājās skan fonā un neko, man pat patīk. bet es arīneesmu tā pa īstam ieklausījusies. cibojot un vakariņas ēdot, tas tevnav, zini, sēdēt Doma baznīcā.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 15. Decembris 2014@23:25
Nebija slikti nudien, ipaši ja mēs būtu aizgājuši bez bērniem. Un droši vien ar katru nākamo dienu viņi arī iespēlējas un labāk iejūtas konkrētajā vietā.
(Reply to this) (Parent) (Link)
_re_ / 15. Decembris 2014@23:40
nebaidies, tiešām nav tik ļauni kā vakar sasolīts. jo vairāk ja tu zini uz ko ej un kas apmēram ir sagaidāms. baznīca ar savu groteskumu tikai papildina.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
antons_v / 16. Decembris 2014@01:23
jā, nu iespējams, vakar bija pirmā vakara īpašais neemocionālais
(Reply to this) (Parent) (Link)
vedjmah / 15. Decembris 2014@23:33
Aha!
(Reply to this) (Link)
misame / 16. Decembris 2014@08:55
Mum vietā var tiklab rakstīt "cita mūzika". Es tur saklausīju līdzības ar latviešu "GG apziņas parazīti" un kaut kur arī "Godspeed You! Black Emperor"
(Reply to this) (Link)
blog counter