Pats par sevi -

21. Maijs 2011

 wowow@22:10

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Četras pudeles vīna uz trim- lieliski. Uzgrillēta paprika, cukini, baklažāns, apkaisīti ar svaigi maltiem pipariem, šķipsniņa sāls un šotiņš olīveļļas- burvīgi. Tīģergarneles, pirms tam krietnu stundu noturētas marinādē no medus, citrona, olīveļļas un balzāmetiķa - fantastiski. Kazas siers ar vīģu ievārījumi- brīnišķīgi, Apvienojumā ar portvīna glāzi- dievīgi. Vasaras sezona atklāta.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

blond / 21. Maijs 2011@22:29
Mjau! ;-)
(Reply to this) (Link)
virginia_rabbit / 22. Maijs 2011@09:09
jau?
(Reply to this) (Link)
leocat / 24. Maijs 2011@19:14
kazas siers ar vīģu ievārījumu IR burvīgs - mans labākais šīgada atklājums
es viņu ēdu ar saldajiem krekeriem, bet var ar bagetes šķēli
kazas siers, vīģu ievārījums, medus & drupinātas mandeles
(Reply to this) (Link)
blog counter