Pats par sevi - Par krīzēm

17. Jul 2006

 wowow@17:25 - Par krīzēm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es domāju, ka man, līdzīgi dažiem maniem kolēģiem un domubiedriem, ir nevis trīsdesmitgadnieku krīze bet padsmitgadnieku krīze. Nu tā, kas rodas, kad padsmit gadus esi kādā lauciņā ļoti intensīvi darbojies un gandrīz visu esi sasniedzis vai arī esi apzinājies, ka to "visu" nemaz negribi sasniegt. Primārās materiālās vajadzības ir daudzmaz nomierinātas, strādāt tikai naudas dēļ liekas stulbi, savukārt strādāt tā, lai būtu interesanti nav iespējams, jo nav jau īsti skaidrs, kas varētu būt tas interesantais, jo kādus piecpadsmit gadus par neko īpaši neesi interesējies, tikai močījis.

(7 raksta | ir doma)

Comments:

laukuroze / 17. Jūlijs 2006@17:29
teorijā ir tāda 30gadnieku krīze?
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 17. Jūlijs 2006@17:31
Protams, ir.
(Reply to this) (Parent) (Link)
chaika / 17. Jūlijs 2006@17:32
nu man ir tad pilniigs pzgjc
simptomi iisti nesakriit, bet slimiiba taa pati
(Reply to this) (Link)
vedjmah - krīze / 18. Jūlijs 2006@15:47
Man ir teorija, ka nav nekādu tādu krīžu, i.e. krīze ir gandrīz permanents dabisks stāvoklis, kurš reizēm nedaudz iepauzē pie negaidītām hormonu līmeņa izmaiņām dažādu ārēju kairinājumu rezultātā. Līdz ar ko, šie pacēlumi arī izraisa pārdomas par krīzi. Runa jau ir tikai par proporciju. Ja palasa žurčikus, sanāk ka bērns piedzimstot līdz 3 mēnešu vecumam mēģina adaptēties dzīvei ārpus mātes miesām, pēc tam nekavējoši sākas pirmo zobu krīze, tad otrā zoba ciešanas, tad trešā zoba delīrijs, tad - dzerokļu posts, tad ir viengadnieka, divgadnieka un trīsgadieka un 4, 5, 6 gadnieku krīzes, un tad - pirmklasnieka krīze, kas neuzkrītoši pāriet pusaudža trakumā, līdz Jēzus vecumā tu nekavējoši piesities krustā un tad 40gadnieka krīzes ietvaros izmet līdzšinējo ģimeni uz ielas un sāc kniebties ar padsmitgadīgām tiklām, biklām, ēdelīgām mātesmeitām. Un tad tev uzrodas pirmie mazbērni, kas tev skaidri norāda tavu faktisko stāvokli, līdz nesasniedzis pensijas vecumu, tu mirsti no sirdtriekas vai cirozes.
Tās visas ir krīzes. Man liekas, sen ir laiks apzināties, ka ir otrādi. Ka visu laiku ir normāli jāatiecas pret permanento dīvaino problēmstāvokli (galvas spazmas) un maksimāli jāizbauda pacēluma mirkļi, sevišķi neiedziļinoties ko un kā tas nozīmē. Galvnais, nevajag daudz domāt. Pieradīs, un ko tad darīs.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow - Re: krīze / 18. Jūlijs 2006@15:49
Nu jā, tas ir skats no otras puses. Es te vairāk savu seklumu apcerēju. Lai gan šis (iepriekšējais) teikums ir arī koķetērija.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
vedjmah - Re: krīze / 18. Jūlijs 2006@16:16
vai. nu tu tak tagad negaid mierinājuma vārdus, ka ar seklumu tev nepavisam viss nav kārtībā?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow - Re: krīze / 18. Jūlijs 2006@16:27
Nekādā ziņā ;))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter