// ([info]within) rakstīja,
@ 2004-11-18 18:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Zvaniņš skan/ieskan galvā

mežus pārklāj sniegs, lāčiem ziemas miegs...

Pirmais sniedziņš uzsidzis, pirmās reizes jau paguvu ārā nosalt, izbaudīt slapjas kājas, jautru pikošanos un vēljoprojām nesaprotu, kur pazudusi vasara. Aukstums, slapjas kājas... brr...Nu bet vienīgais mierinājums, ka, jo ātrāk sāksies, jo ātrāk arī beigsies ziema. Lai gan visi snoweri jau starā - šodien pirmā diena uz kalna!! sūklis turas:)

Bet es vēljoprojām nesaprotu, kur pazudusi vasara... šie tukšie iepirkšanās un dāvanu drudža svētiki man šogad drusku kaitina. Uzspēlētā labprārība. Nu svētkiem jau nav ne vainas, vēl pagājšgad man viņi tīri labi patika, bet šogad kaut kā nav sevišķais fans..

Priecē tas, ka basists piekrita uz pirmajiem mēģiem un pat māk nospēlēt mūsu grupas 'klasiku' - nirvana/smells like teen spirit. Domājams, būs ok. Pavīd jauna cerība. Lai gan vēljoprojām bik žēl par 'izstumto'.Liekas, ka tomēr nebūs vairs kā bija... Bet, kas notiek, notiek uz labu, vai ne?

Vai kāds man var paskaidrot, kur pazidusi vasara?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bohemia
2004-11-18 19:16 (saite)
bet drīz būs pavasaris

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-11-18 19:33 (saite)
Bet gribas vasaru! Silts laiks, ārā spīd saule, var ar riteni braukt uz jūrmalu, tad kārtīgi nopeldēties, pasauļoties, paslaistīties jūrmalas smiltīs, uzēst aukstu saldējumu, pēc tam vakarā braukt mājās, laicīgi aiziet gulēt, no rīta pamosties ap 13 00, paskatīties spogulī un NEieraudzīt zem acīm zilus rinķus, NEdomāt par skolu, par mācībām un neģatīvām lietām, nedomāt ne par ko un nedarīt it nekā vairāk par to, ko pats vēlies...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bohemia
2004-11-18 19:45 (saite)
Manuprāt, ziemassvētki ir tam domāti, lai nedomātu par negatīvām lietām.

bet es mīlu pavasari - tad liekas, ka viss piedzimst no jauna. Patiesībā ziema ir tāds gadalaiks jocīgs, jo ja pavasarī viss atdzimst, bet rudenī nomirst, tad ziema šķiet bezjēdzīga, jo nenotiek nekas. Bet arī bezjēdzīgajā var atrast savu labumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-11-18 20:04 (saite)
Agrāk man arī pavasaris bija mīļākais gada laiks, pēc tam bija ļoti mīļi Ziemassvētki, bet vasara neko daudz neizteica. Taču šogad viss sagriezies kājām gaisā, pati nesaprotu, kāpēc... Nu ir jau tā ziema skaista, ja skatās bildēs, pa tv vai kaut vai ārā pa logu. Būtu jauki visu ziemu nosēdēt mājās, lai gan arī tad būtu garlaicīgi. Bet tāpēc arī ziema ir tāda pasīva, jo visi sēž mājās, bet vasarā var nodzīt lieko svaru :)
Jā, jā, ziemassvētki domāti tam, lai domātu par visu labo un liktu jaunas cerības utt, bet tomēr tie kaut kā ir viens liels labprātīgi piespiests dāvanu drudzis. Tas ir kaitinoši.
Ps. Bet vasaras debesis.... mmm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sponge
2004-11-19 12:33 (saite)
pilniigi nepiekriitu! pilniigi garaam domas! baac, buzjul, vai tieshaam to saki tu ?!? tu jau neko par vakardienu nezini! baac, man atgriezas dziivesprieks! tik daudz energijas, ka nezin, kur likt! baac... nu izej kaut vai vakaraa tumsaa uz ielas, paskaties uz apmirdzeeto sniegu, noskanju, debesiim, baac, deelj taa vien veerts ir dziivot! un ja veel ir iespeeja braukt uz kalnu... pilns laimes komplekts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-11-20 15:17 (saite)
Jā, man šodien gandrīz nosala deguns un acis, vēl arī ausis gandrīz nokrita. Iegāju vekalā un ieraudzīju jau ziemassvētku dekorācijas. Ko es palaidu garām? Tikko taču bija vasara! Man laikam vispiemērotākais būtu ziemas miegs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]histrionic
2004-11-20 16:45 (saite)
Vasara nav pazudusi, vinja tikai devusies apciemot Austaaliju.. un driiz vinja atgrieziisies - aatraak, nekaa tu domaa..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-11-20 17:39 (saite)
braucam uz Austrāliju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]histrionic
2004-11-21 19:47 (saite)
Nu pierunaaji:) Tikai vajag atrakt naudas podinju daarzaa zem aabeles..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?