Neprātīgā saprāta balss -
Maijs 5., 2021
14:08
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Manā FB burbulī panesusies masveida vakcinācija pret Covid. Secinu to no tā, ka teju katrs vakcinētais uzskata par savu pienākumu šo faktu paziņot visai pasaulei pieliekot pie profilbildes attiecīgu birku. Īsti nesaprotu kam tas ir vajadzīgs. Mana pusnopietnā versija ir tāda, ka šajā laikā katrs cenšas uzsvērt savu apzinīgumu, lai tikai kāds viņu nenotur par antivakseri. Kārtējais iemesls nodalīties un pozicionēties sev komfortablā apzinīgo pilsoņu burbulī.

Tags:

(4Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]resort
Date:5. Maijs 2021 - 14:29
(Link)
Ilūzija, ka kaut kas tiek darīts lietas labā, lai viss atgrieztos vecajās sliedēs. Bet tieši šī pakļāvība novirza vēl tālāk no vecajām sliedēm.
[User Picture]
From:[info]dzhindzhera
Date:5. Maijs 2021 - 14:46
(Link)
varbūt lai censtos popularizēt vakcinēšanos? Manā lentē ir parādījušies daži ar šīm birkām, bet lielais vairums neko nesaka, bet then again, lielais vairums manu fb draudziņu nedzīvo latvijā un vēl pie vakcīnām nav tikuši. Es gribētu to poti dabūt, bet diez vai liktu birkas.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:5. Maijs 2021 - 15:56
(Link)
man ir birka, bet es galīgi neesmu pirmā. Forši taču redzēt, ka pamazām tuvojamies kaut kādām iespējamām globālā panini beigām. Kā vēl? Jo ziņās tas nav redzams.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Maijs 2021 - 16:34
(Link)
oh, man visu laiku likās, ka tas ir "vari pievienot mani savai fucklistei, ja gribi" mājiens
Powered by Sviesta Ciba