White Shadow ([info]white_shadow) rakstīja,
@ 2005-09-05 22:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
garlaicība
augstākminētā dēļ izdomāju sastādīt savu atkarību saraxtu. ātri vien kļuva skaidrs, ka visus saraxta elementus var reducēt uz atkarību no cilvēkiem (u.c. saprātīgām būtnēm). es esmu atkarīgs no katra cilvēkveidīgā, kam neturu nazi pie rīkles.

tāpēc es nevaru noņemt rokas no klaviatūras, gulēt gaiteņa galā uz netīra linoleja, dziedzāt līdzi "Re.Public - Saule sāk aust" ("Lacuna Coil - Self Deception"), ilgāk paglabāt riebuma izteixmi sejā un pabeigt teikumu nevietā.

tāpēc es cītīgi skatos garām nepazīstamiem ļaudīm, nekad neizslēdzu mob. tel., katru dienu eju dušā, pārvēršu piesardzību bezdarbībā un raxtu 60% no šiem vārdiem.


[murgi]
vajadzētu tak' piesaukt kādu skaistu un/vai simbolisku atkarību. vēju un lietu :) bet man gribas visu aši un juceklīgi noliegt, un tēvs mani reiz nosauca par "vētrasputnu", un tas bija bērnišķīgi laikam un droši vien vieglprātīgi. nakti - bet tā ir brīvība no cilvēces un cilvēcības, laika un laikmeta. un tāpat ceļš ir tikai šķietams, viss ir izzināts un ikdienišķs.
[/murgi]

iesāku lasīt "Realitātes transērfingu" (Vadims Zēlands). pirmā nodaļa - pašreklāma. otrā nodaļa - par enerģētiskajiem svārstiem, kas acīmredzami ir egregori (vēlāk izrādās, ka autoram šis jēdziens tomēr ir pazīstams). trešā un tālāk - k-kas izteikti līdzīgs Simoronam + pareizas domas par līdzsvaru un "pārmēra potenciāliem" (atkarība arī ir pārmēra potenciāls).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2005-09-06 08:00 (saite)
bāc, es, protams, salecos un domāju: "šito grāmatiņu par pašreklāmu es gan gribētu izlasīt" :)

btw.
varētu k-kad saskrieties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]white_shadow
2005-09-06 08:27 (saite)
grāmatiņas un autora pašreklāma tā bija, t.i. kārtējais gabals no sērijas "šie paņēmieni patiešām darbojas, šoreiz pat bez meditācijas!". ja joprojām interesē, varēsi k-pēc nedēļas vai divām dabūt.

varētu gan. man visas dienas labas, lekciju šogad maz...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2005-09-06 09:53 (saite)
fuj, negribu :) negribu nekādus "paņēmienus, kas patiešām darbojas".

šodien diez vai, bet rīt/parīt varētu. dod ziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?