| bona fide (viux) rakstīja, |
redzi, ja mēs visi labi pārzinātu veselīga uztura pamatprincipus un būtu kaut vai mācīti sastādīt sev atbilstošu ēdienkarti, tad, jā, tad var pielāgot savu ēdienkarti tam, kas garšo.
ņemot vērā, ka šodienas pārtikai lielākoties ir pievienots e-vielas un ķīmijas, kas rada zināmu atkarību un garšas pastiprinātāji, kas nodrošina, ka liekas, ka baigi okej viss ir, tad.. es nezinu.
man, piemēram, garšo visi žāvējumi un cietās desas, bet, kad paskatos rimi plauktos uz iepakojumu saturu, es redzu, ka neko īsti no tā nevajadzētu ēst. un to, ko varētu ēst, tas pārdodas Gastronomā, jo ir ražots pēc augstiem standartiem, augstvērtīgām izvejvielām un vēl klāt cenai procents par pirkstiem gaisā (jo Gastronoms taču).
labi, šis vienkārši man tagad aktuāls temats. daudz jautājumu, pagaidām maz atbilžu, vienvārdsakot, jārok :)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: