visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-04-19 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
karoče ir tā, ka man nereāli sāk besīt skola. Es parasti neemu tā, kas kko sliktu saka par skolu, jo mana attieksme ir - negribi nemācies, ej dari to, ko gribi, nesaku arī par izglītības sistēmu, jo es saprotu, ka mūsu valstī joprojām modē ir PSRS style gan, bieži vien, kabinetu iekērtojuma un mācību stila veidā, gan arī nedaudz arī skolotāju ziņā.
bet šodien es sapratu, ka man besij. piem, krievu valdoas kabinets. logi atrodas augstu no zemes, tāpē man, presonīgi, rodas sajūta, ka atrodos pagrabā. kabinetā ir izlietne, tas ir labi, jo pēc prasībām katrā kabinetā vajadzētu būt izlietnei, bet kāda viņa ir! metāla tāda ar izrūsējušu iekšu. iiu! (man te datorā jābūt bildei kkur, bet viņa ir pazudusi) . kabineta sienas ir gaiši zilas, es saku godīgi - man ir sajūta it kā es būtu vienā no tām Zāģa tualetēm vai vannas istabām, kur jāsēž un jāzāģē kāja nost. skatījāmies filmu. tas ir jauki, protams, filma nejau komēdija, bet par Ermitāžu, ok, mācību programa, es to saprotu, bet tas kā tas tiek pasniegts - to gan es nekādīgi nevaru izbaudīt. tv iz maziņš, kkur pie griestiem. man nevajag mājas kinozāli pa visu kabinetu, bet kaut kā taču to visu var padarīt baudāmāku! mēbeles.. es pat nezinu ka tā par krāsu tām sekcijām ir. caurejas? un no kā viņas ir? tas nav koks, to es varu galvot, kaut kāds kasrtona un skaidu sajaukums. drosi vien rūpnīcā saslaucīja grīdu un iznāca šis brīnums.
mājās mani pavadīja mīļums. iegāju bibliotējā nodevu un paņēmu grāmatu, nopirku rozā nagulaku. pudelītē iskatās jauka, bet krāsojot atklājas, ka viņa ir perlamutra. yes.
pasēdējām uz solņa un parunājāmies ar mīļumu. man nepatīk, ka viņš ir tik nomākts. :(
tagad izdzēru Coldrexu, jo jūtos diezgan švaki. nedrīkst taču slimot, lai gan es labprāt kādu dieviņu pavadītu mājās skatoties seriālus un dzerot tēju. tagad mājsaimnieču jaunā sērija un gan jau šovakar nemacīšo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dreambook
2010-04-19 20:35 (saite)
Es tieši šon noskaņojos uz mācībām. NU tā, ka es tiešām sākšu mācīties n pildīt md. Jo visu gadu to nedarīju. ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-04-19 20:39 (saite)
īstais laiks :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]robiis
2010-04-19 20:56 (saite)
par to TV bija normāls tekstiņš , tu gan esi princese , gribi lai skolā būtu kīinoozāle. ( es redzu , ka tu rakstīts ka nevajag , bet pēc teksta , cik noprotams , tev ļoti gribētos lai tāds būtu , jo kas gan var būt baudāmāks :D )

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-04-19 21:16 (saite)
es skaidri un gaiši uzastīju, ka man nav vajdīga kinozāle!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]con_anima
2010-04-19 21:55 (saite)
Ai ai Annu, tagad nu gan tu nesaproti, ko runā. Bet es pieļauju, ka es pagājušogad ap šo pašu laiku varbūt spriedu līdzsīgi. Pirmkārt, skola, kurā tu mācies, ir viena no viskomfortablākajām kādas esmu redzējusi, jo īstenībā viss ir tavā galvā, vajag prast to vietu padarīt sev patīkamu. Otkrārt, ak jēziņ, gribu dzirdēt, ko teiksi nākamgad, ja gadījumā aiziesi uz LLU. es tur, piem, ziemā sēžu lielajā auditorijā pie loga ar koka rāmi, caur kuru laiž ledainu vēju, sēžu tātad uz pretīgas koka taburetes, kājām nav vietas (tiešām nav, jo galds ir pārāk zemu, vispār ir auksti un skolotājs murmulē pa pusei mirušo valodā. nerunājot par kaut kādiem monitoriem, televizoriem or smth, vairums pasniedzēju vnk atsakās izmantot tehnoloģijas.

es tā pārlasu tavu tekstu un ik pa laikam iesmejos, cik naivi tas viss izklausās, jo tas viss ir tāāāds cukurs :)
turies! novērtē patīkamo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-04-19 22:10 (saite)
es saprotu, kā tas izklausās, vnk esmu piekususi.
ir jau arī foršie izremontētie kabineti, bet esmu ieciklējusies un vienu veco :D
es eju uz LLU, man ir ķīmija vienā no auditorijām tur tagad un tur pat tagad nav silti, kad bija - 20 sēdējām kurtkās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-04-21 21:30 (saite)
tā ir, kad mācās, šķiet, ka nav labi..un tumši un vispār pēdējo gadu diezgan grūti jau nosēdēt taj' skolā, bet. BET)
universitātes ir daudz sliktākas, ja vien tu neaizej uz zviedru augstskolu. uni ir auksts, neorganizēts un vispār realitāte ļoti atšķiras no lielās, skaistās iedomu Universitātes, kā to pasniedz skolā. Nu vismaz man tā bija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evita_
2010-04-19 22:07 (saite)
a mums skolā visos kabinetos ir jaunas mēbeles un lieli televizori vai vismaz projektori un viss ir tīrs, gaišs un foršs. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-04-19 22:11 (saite)
nu jums ir SAF :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evita_
2010-04-19 23:38 (saite)
no kura maksā algu dažām skolotājām. tās arī ir tās, kas čīkst un raud, kad mēs nemaksājam to safu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?