visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-12-11 11:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:after party

43,4
OMG! Koncers bija vienkārši dievīgs. Tiešām dievīgs. Stāvējām tik tuvu, cik vien tuvu var stāvēt. Kāda laime. ideāli, esmu tādā sajūsmā!


labi ka izdomāju nebraukt mājās pēc tam.un ar to arī sākās ballīte. bijām pie rūtas, tad busiņā braucām uz Melcēm, kur brīnumi notiek. un tad uz Dobeli. man liekas ka kādas 2h uz turieni braucām. Elva filmēja video kā visi dzer un tas bija ļoti smieklīgi.
bijām klubā kas saucas vai nu B 72 vai V 12 tā arī nesapratu. un tas bija tāds mēsls :D. aaak dievs. iezērām pa šotam izgājām uzpīpēt un Daniels teica, ka jābrauc uz Tonusu. braucam!
pa ceļam uz Jelgavu, kas šoreiz ilga tikai kaut kur 1,5 h visi vai nu atlūza vai nu saprata ka ir galīgi čau (Elva) tāpēc braucām mājās.
mājās atnācu un sāku vnk taaaa bimbāt. nebiju raudājusi kopš septembra. viss sakrājies + vēl alkohols dara savu. cried my self to sleep.
pamodusies esmu vēl pālī, kas ir ļoti labi, jo izpaliek sliktā pašsajūta. ēdu avokado, jo viņš ir trekns, bet tauki palīdz šķelt acetaldehīdus.

mandarīni gultā un Vampire Diaries.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jaranga
2010-12-11 14:01 (saite)
tauki nepalīdz gan, etanols parevidojoties par acetelaldehīdiem un pēc tam par etiķskābi, un tā kā vis tas metabolisms notiek aknās, un vel ar aldehīdoksināzes palīzību,taukiem tur nav nekada sakara. Tīri loģiski ņemot- tad jau visi kas leito alkoholu un ēd taukus butu tievi,ja jau tauki palīdzēt šķelt acetalaldehīdus, jo tad šķelšanas rezultātā viņi noreducētos alko+tauki=o vai kaut kadi blakus produkti..nevis papildus tauku uzkrāšanās,jo aknas ir pārslogotas ar acetaldehīdu metabolismu un nepietiek laika/enerģijas utt lai škeltu vēl tuakus..tāpēc jau cilvēki,kas ļoti bieži lieto alkoholu ir tādi uzblīduši, bieži ar lieko svaru, jo visas tās kakas sakrājas un netiek ārā no org. vienigais kas tev palidzes ir vitaminizēts ēdiens un daud škidruma. vaia ri abstinences gadijumos- b1 vitamini, benzodiazepami,kalcija antagonisti utt.. bet nu jā :D es aizrāvos

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-12-11 14:10 (saite)
tiešām aizrāvies :D
un nekad neesmu redzējusi resnu alkoholiķi :D
katrs jau pats zin, ko viņam labāk gribas otrajā rītā. es pirms kāda laika izlasīju par tiem taukiem un man tas darbojas, tāpēc tam ticu, lai gan cik atceros ķīmijā skolotāja teica, ka nekas viņu nešķeļ, viņus var tikai atšķaidīt mainot koncentrāciju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jaranga
2010-12-11 15:48 (saite)
nu ir ir alkoholiķiem tads liekais svars, nav ta ka viscaur resns bet tads sapampums, tulkums teiksim tā. es runaju par cilvekiem,kas dzer ta nevis 2x nedeļa bet katru dienu..
PLACEBO :D nu palidzet palidz, jo vienkarši kad cilveks paēd ipaši avokado,kur ir daudz labas lietas, una ri visticamak b1 vitamins,jutas labak. Bet tiri fizioloģiski,tauki nešķeļ acetaldehīdu, to šķeļ adehīddehidrogenāze. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]visu_vai_neko
2010-12-11 15:50 (saite)
vispār par to B vitamīnu avrētu būt taisnība :D
a kapec kefiiru tad visi dzer? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jaranga
2010-12-11 16:32 (saite)
nu kas kam palīdz, man peimeram kefīrs neko nedod,bet dod vienkāŗsi augsta duša,stipra kafija un kkadi darzeņu svaigie ēdieni.
biju dzirdējusi versiju,ka parasti dzer kko tadu,kas nosit to pretiguma sajutu, bet kefiram ar pohu noņemšanu, manuprāt nav nekada effekta, bet kaz zin.. moš tas tāpēc,ka parasti ja jutas slikti,jāuzlāpās, paliek labāk, un kefīrā ir 1 % litrā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?