visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-07-26 22:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:happy/sad
Entry tags:love

Nu tad man šodien ir tā vārdadieniņa. No sākuma man šuismīgi sāpēja vēders, tad atnāca mīļums un atnesa man puķītes un veselu tūtu ar končām!
šitās te, manas mīļākās. Mamma nopirks dievīgas kūciņas
vakarā bijām čili, tad iegājām kolonnā, jo man vajadzeeja nopirkt acu zīmuli, bet izrādās, ka tur bija tikai testeris. pārdevēja teica, ka viņi var jau iedot to testeri man, ja nav prece. es domāju ka būs lētāk, ja jau testeris, bet viņa teica, ka vispār nebūs jāmaksā! nospic;eja un atdeva man zīmuliiti :) ietauoīju 3,5o un jutos baigi labi.
aizgājām pie Ances, kurai arī šodien vd, jo J vajadzēja iešūt bikses. Ance sāka runāt par to kā raudāja, kad R aizbrauca un man tas likās tik šausmīgi un negodīgi, jo pēc dažam nedēļam man mīļums aizbrauks un kā tad es raudāšu es neiznu. gājām mājās ar j un laiciņš bija tik jauks, jutos kā no jauna iemīlējusies, bet mājās visu laiku domāju par to, ka viņam jābrauc prom. atlikušo vakara daļu pavadīju viņam pieglaudusies raudot. neko neteicu arī vinš neko neteica. viņš jau saprot kāpēc, bet nevien no mums nerunā par to. tagas spēlēšu sim city un aizmirši šu par to visu.
Austra'zvan;ija piedāvāja iet āra, bet man tik ļoti bail srtaigāt pa tumsu, sarunajām satikties nākošnedēļ. ai kā man viņa pietrūkst.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elvaelva
2010-07-26 23:39 (saite)
Bučulis, Annū !!!mcmc

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?