|
[Sep. 8th, 2019|04:01 pm] |
[ | mood |
| | Termiski apstrādātu burkānu aromāts gaisā | ] |
[ | music |
| | EMA / Neuromancer | ] | Ir viena universāla recepte, kā pagatavot jebkuru ēdienu ar burkāniem. Apsēdieties, izvelciet savas recepšu grāmatiņas, pierakstiet uzmanīgi.
Ņemam trīs vidēja izmēra burkānus, noskalojam, nogriežam lakstus, ja tādi ir, rūpīgi nomizojam. Sarīvējam uz vidēji rupjas rīves, pārvietojam bļodā, lai atbrīvotu vietu citām ēdiena sastāvdaļām.
Pagatavojam jebkuru, pilnīgi jebkuru ēdienu pēc saviem ieskatiem.
Izmetam burkānus miskastē.
Tā. Tikai tā. |
|
|
Comments: |
From: | santech |
Date: | September 8th, 2019 - 06:06 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tur nebija arī viskijs?
Var viskiju. Es preferēju tumšo rumu, bet mierīgi var arī viskiju. From a curved glass that you stole from a place that you hated (c)
| From: | maris |
Date: | September 8th, 2019 - 09:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tu neko nesaproti :)
| From: | bozena |
Date: | September 9th, 2019 - 06:31 am |
---|
| | | (Link) |
|
Skatos, ka kungam negaršo burkāni.:)
| From: | rediiss |
Date: | September 9th, 2019 - 08:40 am |
---|
| | | (Link) |
|
Bet bet... tā rīvēšana ir obligāta? Vai var sagriezt ripiņās? Man drausmigi nepatīk rīvēt :/
Var ripiņās, vispār. Man šķiet, ka kopējo garšu buķeti tam nevajadzētu ietekmēt.
Varbūt var veselus burkānus. Nemizotus un nemazgātus...
Ņā, galīgi nebūs tas. Un kur nu vēl nemazgātus, ewwww
Pag, un kur als, es bez als nevienu ēdienu nevaru uztaisīt.
Viskijs tak, tur augstāk šitam jau iets cauri
| From: | nxn |
Date: | September 9th, 2019 - 11:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Bet ja ļoti garšo burkāni, varbūt var ņemt 4?vai visus 5?
Cik ļoti ir jāmīl burkānus-ta!
| From: | nxn |
Date: | September 9th, 2019 - 11:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vainīgs 🙈 | |