Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jan. 27th, 2012|01:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Ne pārāk]

Izklīdu, vobšem, šovakar līdz Kamerkrogam, klusi, rātni pamalkot un padomāt, kā būt tālāk. Visādas ģeniālās koncepcijas aizēnoja viena pragmatiska un reālistiska doma, ka jāklapē nahren šitā bodīte ciet.

Izskatās, ka gadus 10 sevi sanāca kaut kā paēdināt, bet nupat māte daba jau kuro reizi norāda, ka viss, pietiek, ja jau vismaz pusgadu tu, dārgumiņ, domā, kā tikt pie dienišķās cigarešu paciņas un nomaksāt tekošos rēķinus, nevis kurp aizpērties vasarā, lai laiski pagaršotu pinakoladu, tad tā vien jau ir kaut kāda nepārprotama zīme. Var lepni atķeksēties, ka labāk pastalās, nekā pie buržuja no 9iem līdz 6iem, tak padomā, ka nu jau vairs neatceries, kad, piemēram, esi ieklīdis kādā bodē ar mērķi kaut ko sev piepirkt, kas nav dienišķais survival kit.

Šī tāda kā piezīme sev, kad rīt atkal mundri iedomāšos, ka varbūt nav jau tik traki, varbūt var izķepuroties, iedzimtajā spītīgumā štukošu, ka gan jau visi tie sasolījušie pacienti kaut kad uzzīmēsies, jā, kā tad. Davaj tagad smuki pa vakariem mēģinām nofinalizēt visus tos darbus, kas iesākti, pārējā laikā browsējam darba sludinājumus un sūtām CV, ja, lūgtum... Viss, plāna B īsti vairs nav, auzas ir lielākas, nekā jelkāda racionāla iespēja šamās izstrēbt. Case closed, sākam pucēt uzvalciņu un gludināt šlipsi intervijām, gatavot atbildes par tēmu "intereses, hobiji, vēlmes strādāt dinamiskā kolektīvā ar izaugsmes iespējām".
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:January 27th, 2012 - 02:47 am
(Link)
Es nelietoju vārdu "problēma". Es lietoju vārdu "izaicinājums". (c) Viesturs Koziols

bet vispār jau kaut kā bija iespaids, ka ne pārāk slinki un ne pārāk neapdāvināti cilvēki jūsu jomā ja arī ne gluži ik pavasari pērk pa lexusam, bet rēķinus gan mierīgi nomaksā un vēl reizi nedēļā mēdz uzcept pa tītargaļas kotletītei; kur ir leakings?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 27th, 2012 - 08:57 pm
(Link)
Aj, tā pāri pārskatot — ir jau skaidrs, kur fušieri, kur errori un pār to visu personīgais bezkaunības trūkums. Bet tagad par to spriedelēt — tas kā pēc zoles partijas analizēt, kurā brīdī kurš nevajadzīgi plato izmeta.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:January 27th, 2012 - 08:43 am
(Link)
welcome club :)
tikai sākot apstaigāt intervijas nākas atjēgties, ka piedāvātā darba samaksa neko neatrisina
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 27th, 2012 - 09:45 am
(Link)
Njā, dažkārt sev nav daudz jautājumu. Lai izdodas, tiešām.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:January 27th, 2012 - 11:28 am
(Link)
Nuss, ja atradīsi laimes vietu, kur virpojot, nevajag nedēļu pirms algas dienas skaitīt santīmus - aizņemties piecīti maizei un pienam, jebšu izvilksim, - papildus bažoties, vai alga tiks izmaksāta laikā un vai vispār izmaksāta, padod ziņu.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 27th, 2012 - 12:26 pm
(Link)
Savādi, tomēr. Tu taču esi Rīgā, kā karstus rausīšus desktoperus/graf. artistus nupat meklē TBWA, McCann un Airport un arī mazāki; algas pirmajos divos raksta četriem cipariem. Žēl, ka kaut kā nesatiekas tie, kuri grib un var strādāt ar tiem, kuriem ir ko piedāvāt.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:January 27th, 2012 - 12:38 pm
(Link)
Alkoholu nu kādu laiku nelietoju, brunčiem pakaļ vairs neskrienu, attiecīgi, sabiedriskos pasākumus neapmeklēju (ja aizkuļos līdz pilsētai, tad kur klusākā stūrītī ar Unpy vai Begemotu papļāpāt par transcedentālo) - darbs/mājas/darbs/mājas. Attiecīgi pēdējos gadus pilnībā izgājis no aprites, nezinu, kas kur notiek. Agrāk vismaz mājās gāju caur krodziņu, kur vienmēr pie letes kāds projvads vai amata brālis, tb pēdējās baumas dzirdēju, bet tagad vienīgā dižbauma ir, ka Laimdotas ielā tas dullais no Burtnieku ielas mājas sienā iebraucis, sadzēries gonkojot. Tb aizdomas, ka Vistu_zaglis pat labāk informēts par jaunākajiem notikumiem Rīgas centrā, nekā es. ;(
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:February 7th, 2012 - 05:08 pm
(Link)
Lūk, piemēram, gluži jumsiem pazīstams darba saturs, vane,
http://7guru.lv/vakances/article.php?id=85879,

DDB meklē art directoru: http://www.ddb.lv/lv/sazinies-ar-mums/karjera/,

Publicis vēl vakar bēdīgi švepstēja, ka meklē artistus un radošos, tur vienkārši jāraksta konkrētai personai, ja ir interese un pašam nav ideju, kas ir šī persona, varu padalīties ar kontaktiem.