Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Nov. 29th, 2011|09:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Roxette, prikaļisj?]

Salasījos visos tajos jūsu internetos, ka linukši nupat esot tik jūzerfrendlīgi un nesarežģīti, ka darīs laimīgu jebkuru vidējo aritmētisko biroja ilzīti, un tā kā laptops bija pasācis visādi neadekvāti uzvesties - ņēmu un nomigrēju ar.

Padalīšos subjektīvos slinka Parastā Lietotāja iespaidos.

Pie izdaudzinātā Ubuntu izturēju pāris dienas, pirms neatgriezeniski saļimu asarās.

Mint turās nedēļu, kuras laikā histēriskā kliegšana pamazām pārgājusi vienkārši nīgrā rūkšanā un diskotēkā no neiecietības stariem. Kaut vai tāpēc vien, ka ir apmēram 68 reizes ātrāks par iepriekš minēto.

Baterijas life expectancy krities par aptuveni trešdaļu. Notifikācijas, uz kurām nevar noklikāt, lai piekļūtu tam, par ko notificē, joprojām izraisa vēlmi slepkavot. Start meņucis kruts un modīgs. Priekš 2000. gada, protams, ne mūsdienām, kad pasaulē ir W7/V. Par stabilu to visu uzparikti var nodēvēt ar zināmu piespiešanos. Bluetooth es izslēdzu tāpēc, lai viņš būtu izslēgts, nav nekādas vajadzības rubīt atkal iekšā. Lai uzlabotu pēdējā laikā sadepresējušos noskaņojumu, uzliku latviešu lokalizāciju, domāju - vismaz pasmiešos. Pasmieties nesanāca, jo sametās kauns, novācu.

Bet ir arī labas īpašības, to nevar noliegt, pagaidām atstās. Vai nu sadzīvosim, vai nu, emmm, nesadzīvosim.

(Un nē, es netaisos lasīt manuāļus un iedziļināties tā visa ķeskās, man ir labākas lietas, ko darīt. Solījāt out-of-box, ja?)
linkiet garām

Comments:
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 10:40 pm
(Link)
pofig ubntu, Roxette!!!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:42 pm
(Link)
"Sveiks, muļķi, tevi mīlu!", dzied blondā skandināviete, jā. :)
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 10:45 pm
(Link)
Es gan uzlikšu kanēļa ielu un atcerēšos vecās klasesbiedrenes... :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:48 pm
(Link)
Man biešu kaplēšanas nometnē nopizģīja audiokaseti ar mākslinieku albumu "prieka brauciens", par spīti skolotākju saceltajam hajam tā arī neatradās.
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 11:02 pm
(Link)
_aukas...
es gan tagad vairs neesmu 100% parliecinats, bet skiet,ka "Tūrisms" bija pirmais audio ierkasts, par kuru izrtereju naudu. "orginala" M4PL izdota kasete, skaista, ieliktenis no oranza papira, ar dziesmu sarakstu (!!!).

nesen gandriz apraudajos, kad kada arzemju celojuma laika, ierakstu veikala ieraudziju to elbumu uz cd, tiesam originalu un nocenotu, lidz nepieklajigam limenim. aiz nostalgijas pakeru ari augstak mineto prieka braucienu, kam ari cena bija... neliesi, necieni klasiku.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 11:08 pm
(Link)
Zašibisj. Jā, man gan bija Kalēju ielā ierakstīta BASFene, bet uz kompjūteriem izdrukāts ieliktnītis ar dziesmu listi bija pievienots.

Bļaaaaķ, tur taču vēl uz sienas bija saraksts ar pieejamajiem māksliniekiem / albumiem, šitas skaistums galīgi no atmiņas bija pagaisis. Atstāj kaseti un naudiņas, pēc pāris dienām pienāc un savāc iemīļotā izpildītāja ierakstu, arrrrgh, cik jauki, torrentu paaudzei nesaprast!
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 11:16 pm
(Link)
tur neesmu bijis, to kaseti pirku sporta pils tirdzniecibas centra, vai kada moto/auto krosa par saldejuma spekulesanas naudu :) protams, kvalitate bija uz odzinu, salidzinajuma ar manu "busim pazistami", MTVV vai "svetdienas makslinieks" raidijumu laika veidoto ierakstu kolekciju.

bet es esmu bijis jaunaku laiku ierakstu paradize, fabrika rupniecibas iela.
es pat 8/9klase laukos taisiju biznesu. kopa ar senciem braucu uz lielpisetu, fabrika sapirku kasetes un lentas untad vietejiem melomaniem un dj tirgoju. cik disenes netika nospeletas ar "svaigiem" eiropas singliem no "manam" lenatm. es pat atlausos iedomaties, ka daleji veidoju ta laika vietejas disenes un to apmekletaju gaumi :))
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 11:21 pm
(Link)
Ah jā, Mūrnieks, vakari pavadīti pie maģīša, turot pirkstu uz pauzes pogas, kad Record jau nospiests, cerībā, ka nākamais skaņdarbs būs ierakstīšanas vērts. Vēl Ermanbriks Varavīksnē beigās allaž kādu ārzemju klipu uzlika, kādu piedauzīgu Madonnu, piemēram, uhhh!
[User Picture]
From:[info]str
Date:November 29th, 2011 - 10:41 pm
(Link)
a Roxette jau ir forši
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:November 29th, 2011 - 10:43 pm
(Link)
viņi, manā pieredzē, ir jūzerfrendlī tad, ja ir sekss ar linuksistu.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:49 pm
(Link)
Pēc šīs analoģijas man atliek tikai pāriešana uz Āboļiem, ko, savukārt, neļauj ne maks, ne orientācija :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:November 29th, 2011 - 11:56 pm
(Link)
Ābolis ir jūzerfrendlī tikai tad, ja tev ir sekss ar kādu, kas tev pērk āboli :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 30th, 2011 - 12:05 am
(Link)
Damn true.
[User Picture]
From:[info]ezss
Date:November 29th, 2011 - 10:48 pm
(Link)
linux is user friendly, he just is very particular about his friends.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:51 pm
(Link)
Hahaha, nē, man vairāk atgādina kaut kādu dzīves pabērnu, kurš mēģina labi izskatīties un ar visiem draudzēties, bet visas labās ieceres sanāk kaut kādas neveiklas :)
[User Picture]
From:[info]ezss
Date:November 29th, 2011 - 10:59 pm
(Link)
nez, es neesmu lietojusi linkusi, tieši šīs nevēlmes ņemties dēļ. Bet dzīvokļa biedri datōriķi ir plosījušies pa linukšiem caurām naktīm, ar sajūsmām rādot, ko tik tur nevarot sadarināt.

Es visādi atbalstu atvērtā kōda programmatūru, bet tur ir jābūt gatavam lietu razkladam, ka nebūs kā pierasts. Tas tāpt kā no ekseļa pāriet uz rēķināšanu komandrindas programmā. It kā var vairāk sadarīt, bet klikinātvēlme paliek.

Tā kā man drīzāk linuksis ir tāds hipsteris, draudzējas ar visiem, bet daudziem liekas, ka ōmju drēbes nav stilīgas un neizprot plankinga skaistumu
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 11:04 pm
(Link)
'Ot neatceros, no kurienes nāca tas par uzrakstu uz kapakmens "Viņš centās". Atgrūž tas, ka iekš MS un Āboļiem ir, piemēram, interfeisu dizaineri, kas pidarasī sīkumus tā, lai tie pirmām kārtām būtu ērti. Te, savukārt, ir "strādā? Strādā. Un labi izskatās." A tas, ka ķeksītis ir tādā krāsā, ka jāieskatās, vai ieķeksēts, vai nē, nu vai ka Pati Svarīgākā Poga ir pat mazāka, nekā pārējās, tas jau vairs nav svarīgi, jo viss strādā un smuki izskatās.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:November 29th, 2011 - 10:52 pm
(Link)
Nu, ja noignorē to, ka ubunta ir palikusi apkrāmētāka un lēnāka par w7 vai xp sp3 pēc gada darbības ar IE bez antivīrusa... :D
Man te bija viens dēlis, uz kura vinda negribēja celties ne par ko. uzliku debiāni (ubuntas papucīti), viss rūc un griežas out of the box. izņemot sīkus gļukus ar xvideos.com fullskrīnu :D
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:55 pm
(Link)
Vot jā, par dzelžu atbalstu viņiem čmoke uz abiem vaigiem, až acis iepletās, cik smuki, neko nejautājot, laptopiņu savāca.