Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Nov. 29th, 2011|09:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 10:45 pm
(Link)
Es gan uzlikšu kanēļa ielu un atcerēšos vecās klasesbiedrenes... :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 10:48 pm
(Link)
Man biešu kaplēšanas nometnē nopizģīja audiokaseti ar mākslinieku albumu "prieka brauciens", par spīti skolotākju saceltajam hajam tā arī neatradās.
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 11:02 pm
(Link)
_aukas...
es gan tagad vairs neesmu 100% parliecinats, bet skiet,ka "Tūrisms" bija pirmais audio ierkasts, par kuru izrtereju naudu. "orginala" M4PL izdota kasete, skaista, ieliktenis no oranza papira, ar dziesmu sarakstu (!!!).

nesen gandriz apraudajos, kad kada arzemju celojuma laika, ierakstu veikala ieraudziju to elbumu uz cd, tiesam originalu un nocenotu, lidz nepieklajigam limenim. aiz nostalgijas pakeru ari augstak mineto prieka braucienu, kam ari cena bija... neliesi, necieni klasiku.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 11:08 pm
(Link)
Zašibisj. Jā, man gan bija Kalēju ielā ierakstīta BASFene, bet uz kompjūteriem izdrukāts ieliktnītis ar dziesmu listi bija pievienots.

Bļaaaaķ, tur taču vēl uz sienas bija saraksts ar pieejamajiem māksliniekiem / albumiem, šitas skaistums galīgi no atmiņas bija pagaisis. Atstāj kaseti un naudiņas, pēc pāris dienām pienāc un savāc iemīļotā izpildītāja ierakstu, arrrrgh, cik jauki, torrentu paaudzei nesaprast!
From:[info]el
Date:November 29th, 2011 - 11:16 pm
(Link)
tur neesmu bijis, to kaseti pirku sporta pils tirdzniecibas centra, vai kada moto/auto krosa par saldejuma spekulesanas naudu :) protams, kvalitate bija uz odzinu, salidzinajuma ar manu "busim pazistami", MTVV vai "svetdienas makslinieks" raidijumu laika veidoto ierakstu kolekciju.

bet es esmu bijis jaunaku laiku ierakstu paradize, fabrika rupniecibas iela.
es pat 8/9klase laukos taisiju biznesu. kopa ar senciem braucu uz lielpisetu, fabrika sapirku kasetes un lentas untad vietejiem melomaniem un dj tirgoju. cik disenes netika nospeletas ar "svaigiem" eiropas singliem no "manam" lenatm. es pat atlausos iedomaties, ka daleji veidoju ta laika vietejas disenes un to apmekletaju gaumi :))
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:November 29th, 2011 - 11:21 pm
(Link)
Ah jā, Mūrnieks, vakari pavadīti pie maģīša, turot pirkstu uz pauzes pogas, kad Record jau nospiests, cerībā, ka nākamais skaņdarbs būs ierakstīšanas vērts. Vēl Ermanbriks Varavīksnē beigās allaž kādu ārzemju klipu uzlika, kādu piedauzīgu Madonnu, piemēram, uhhh!