Lācītis numur divi - Borings par darbu [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Borings par darbu [Dec. 6th, 2010|11:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Uzlabots nedēļai uz priekšu]

Ot, ziniet, biedri marketologi, kas ir Ideālais Projekts? Tas ir tāds pasākums, kad tev klients iedod aptuvenas saturiskas vadlīnijas un pamet tevi vienu pašu, taisīt to, kas vien ienāk prātā. Bez Vīzijām, Prasībām un Saskaņošanas ar draudzeni, draudzenes draudzeni, un tad vēl māsīcai te laba ideja bija.

Un pēc tam, kad tu, cilvēks, esi pabūries un uzpesteļojis kaut ko tādu, par ko pašam prieks, pretī ir nevis "tā, tagad paspēlējamies ar krāsiņām", bet gan

Super –truper :) Man ļoti patīk!!!

Komenti visam – tas ir labi, poll ok, balsošanas links arī :)
Sarkanais miķis lielisks.

[..]

Vārdu sakot – kolosāli!

Un paradoksāli ir tas, ka tie ir no tiem retajiem projektiem, ko nav kauns arī citiem rādīt. Tur pat budžets vairs nav svarīgs.

Nē nu ideālajā pasaulē, protams, ir vēl tāda štelle, ka autoru neuzskata par zemāku radījumu par frizieri vai oficianti, un vēl dzeramnaudiš' pa virsu uzmet, bet tas manā dzīvē ir gadījies tieši četrreiz. No kurām trīs reizes ar krievu pacientiem, starp citu, man domāt, ka kaut kas ir tajā mentalitātes fīčā. Tak saņemot šādu meilu — až atlaidi gribās iedot, ibo ierastais, tautiskais "ir OK, piebeidzam" kaut kā ne līdz galam iepriecina.

Tādi mēs kaut kādi emo, kā asprātīgi atzīmēja kamerādka Olga, bet tas — stāsts citai reizei.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 7th, 2010 - 01:08 am
(Link)
nēnutiešām, prieka asaras acīs riešas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 7th, 2010 - 01:12 am
(Link)
ot, kas tas ir? es gribētu visu nogrūst uz dizaineriem un programmētājiem, viņi savā darbā labāk zina, kā tam visam jēdzīgi būtu jādarbojas a mums te, bļe, visu laiku baksta, a kā jums šito - šitā vai šitā, un to, un vai šitoto jums arī vajadzēs? visu laiku uzbāžas, kad mūsamie ir apteikuši, ka darkāgrib. vot i darbs nekust no vietas, jo mēs nezinām, kā gribam un, kamēr visi kolektīvi piespiežas izdomāt, tikām atkal nedēļa un vairāk jau apkārt un darbi nekust ne no vietas..
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:December 7th, 2010 - 01:22 am
(Link)
Iebaidīti visi. Ka es tev saku! Ibo "a tagad pamēģinam šādi" var nozīmēt kādas trīs dienas jebļas seksuāla rakstura darbību, lai atrādītu pacientam kaut kādu "mēs abi zinājām, ka būs figņa" tipa figņu. Tāpēc labāk uzreiz izpīpēt, kas un kā, un miers mājās.
From:[info]divi_g
Date:December 7th, 2010 - 08:30 am
(Link)
Čo-ta man liekas, ka Tev būs deidrīmings bijis :D
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:December 7th, 2010 - 10:48 am
(Link)
es vienreiz atļāvos savam priekšniekam pateikt, ka davaj beidzam. šis bija ieradies ar kārtējām idejām, kurus pikseļus vajadzētu pabīdīt. ne to, ka man grūti nodot šo vēlmi tālāk. bet es iedomājos, kā mēs tajā pusē izskatamies, un ka šamējie savos blogos akurāt to pašu par mums raksta, ko tu te. eh :(
[User Picture]
From:[info]ld
Date:December 7th, 2010 - 12:57 pm
(Link)
skaisti, ka taa sapass!