Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jun. 13th, 2009|12:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jā, un vēl ar kamerādu [info]ob te čatojām par dažādiem lopiem, jamo intelektu un izdzīvošanas spējām. Man tīri subjektīvi šķiet, ka kaķi ir ārpus konkurences, I mean — salīdzinoši mazs, nenormāli ātrs savam izmēram, pārvietojas pa horizontāli un vertikāli, iztur kritienus, elastīgs skelets, kamēr viss pārējais — principā viens liels muskulis, nežēlīgs pēc rakstura, ohujennās maņas un reakcija... Man liekas, ka konkurentu nav, vismaz starp mugurkaulniekiem.

Un tad tā padomāju, ka jamo galvenā kļūda ir nespēja uz komandas darbu. Protože 3-4 kaķi arī cilvēku varētu nogāzt no kātiem, kaut vai tīri ar asins nolaišanas metodi. Iespējams, ka tas ir pat labi, ka jamie neprotas sadarboties, iespēju robežās to viņiem nevajag stāstīt.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:June 13th, 2009 - 06:02 am
(Link)
zhurkas
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:June 13th, 2009 - 06:55 am
(Link)
Domesticētajiem kaķiem ir virkne fizisku trūkumu, kas tiem liedz izdzīvot bez cilvēka klātbūtnes, tb tipiski parazītdzīvnieki: piemēram, vājā plaušu sistēma - bez siltas naktsmītnes dzīvoklī vai pagrabā, mājas kaķis mūsu platuma grādos ziemā mirst no plaušu karsoņa, tb tad šamā dzīves ilgums sanāk viens gads, kas apgrūtina vairošanos.

Es balsotu par žurkām - intelekta ziņā par kaķiem pārākas, jau suņveidīgo levelī, lieliski pašorganizējas darbībai grupā, izteikti mācītiesspējīgas, priekš saviem apmēriem īsta kaujas mašīna ar visurgājēja iemaņām (tiek cauri jebkurai spraugai, caur kuru iet tās galvaskauss, brīvi pārvietujas vertikāli un pa slīpni, spēcīga zobu sistēma), - tās pat pēc atomsprādziena izdzīvo bez problēmām un vairojas kā trusīši.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:June 13th, 2009 - 09:43 am
(Link)
pēc tādas loģikas vispār par anaerobajām baktērijām jābalso
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:June 13th, 2009 - 01:07 pm
(Link)
Jā, nu vai žurkas. Tie arī ir fascinējoši dzīvnieki.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:June 13th, 2009 - 09:44 am
(Link)
es arī kaut kad skatījos uz kaķi un domāju, bļin, palielināt šito 3 reizes un it's the ultimate killing machine. guess what, it's called a tiger. tikai maz to tīģeru mums palicis.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:June 13th, 2009 - 10:22 am
(Link)
pēc šī apraksta arī zebiekstes kvalificējas