Lācītis numur divi - Blow [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Blow [May. 31st, 2006|06:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Amazed]
[music |B.E.P. The Apl Song]

Es ļoti ceru, ka tas frīks, kas izgudroja ierīci roku žāvēšanai ar siltu gaisu, pats šo ierīci diendienā arī izmanto. Lielāku sodu es viņam nespēju iztēloties.

Iedomājos par to mēģinot saprast, kādā veidā sievietēm izdodas matus pārvērst no slapjiem sausos tikai ar fēna un ķemmes palīdzību. Man nekad šāds brīnums nav izdevies.

Varbūt tāpēc, ka neesmu gatavs pavadīt pusstundu savas atlikušās dzīves vannas istabā.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:May 31st, 2006 - 06:38 pm
(Link)
Fēnošana nemaz neprasa pusstundu, pietiek ar kādām 7 minūtēm (maniem matiem). Bet roku žāvēšanas uzpariktes tiešām ir idiotiskas, man sagādā reālu diskomfortu fakts, ka jāžāvējas ar gaisu. Tiesa, tas ir ekoloģiskāks risinājums nekā nolietot tonnām dvielīšu :)
Jestri ir žāvēt matus zem tiem vecmodīgajiem bunduļiem, kā frizētavās - pēc baseina treniņiem mēs ar !Šulcu blakus esam zem tādiem sēdējuši, tā ka tikai kājas ārā rēgojas :)
[User Picture]
From:[info]daarta
Date:May 31st, 2006 - 06:49 pm
(Link)
nu man piemeeram prasa apmeeram pusstundu
[User Picture]
From:[info]daeve
Date:May 31st, 2006 - 06:46 pm
(Link)
pilniibaa izhaaveet matus ar feenu un kjemmi rokaas,man nekad tik tieshaam nav izdevies,nu var matus tikai apzhaaveet no virsas,manaa gadiijumaa tik tieshaam taa ari ir. ja mati ir gari un pabiezi,tad neredzu iipashu jeegu tai feenoshanai. un pa manam tas ir ljoti neveseliigi,negribu nemaz staadiities priekshaa,kas notiktu,ja es peec katras matu izmazgaashanas vinjus veel feenotu. sauss un karsts gaiss mani jau taapat vien rada diskomfortu.
un man arii nav iebildumu pret slapjaam,bet tiiraam rokaam,kas tad tur taads slikts? nozhuus aatri vien. nafig vinjas veel zhaaveet kaut kaadaa siltaa gaisaa. kaut kaa nepraktiski un neerti.
bet kaut kaadaas sabiedriskajaas veikalu toletees esmu redzeejusi kaa daamas ar ljoti gariem,spiidiigiem,daargi manikiirotiem nagiem zhavee rokas zem taa aparaata. un ar taadu smalkumu un graaciju meegjina to taa augstpraatiigi izdariit. citreiz gribeejaas palikt un skatiities kaa vinjas to dara. da amzinti vnkaarshi:)
oj,aizrunaajos.
From:[info]untilted
Date:May 31st, 2006 - 07:04 pm
(Link)
njā tie roku aparāti ir pilnīgs kāzuss
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:May 31st, 2006 - 07:35 pm
(Link)
Ķemme nežāvē, draugs :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:May 31st, 2006 - 07:47 pm
(Link)
Lielākā daļa sieviešu ir gatava pavadīt vairāk kā pusstundu no savas atlikušās dzīves dajebkur, kur vien var "mīlēt sevi" :)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:May 31st, 2006 - 11:09 pm
(Link)
naher tādu pačku audzēt, ja nav kur rokas noslaucīt?!