mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-09-09 11:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
puri peido II
taa kaa zvans ir svariigs, steidzos aatraak uz skolu, domaajot, ka tur kaads man paliidzees ar puri peido. es gan pati saakuma darbiibas veicu, bet man to naudinu neiskaitiija. skolaa neviena nav - ne studijaa, ne koridoros. aizeju lejaa uz kiosku, prasu paardeveejai, kas laiskojaas stuurii uz benkja, vai nevareetu paskatiities, kas par lietu. vina sataisa lielas acis, un saka ka neesot aarzemju dalas speciaaliste, nedza arii atbildiiga par puri peido. un saka, lai mekleeju speciaalistu.
aizeju uz muusu studiju korpusu, pilniigi tukshs. nostaajos pie letes ar uzrakstu "informaacija", gaidu aptuveni minuutes 20. neviens nav, te sadzirdu, ka kaadaa telpaa kaads sit taustinus. iesaucos nedroshaa balsii "atvainojiet!". iznaak sirms onkulis, es saku ka man vajag paliidziibu shajaa nenopietnajaa jautaajumaa, jo es nesaprotu, ko man visu saka automaatiskaa puri peido balss. vinsh uzliek brilli un piekeras manai probleemai, izliekoties, ka runaa angliski (kaa beerni teelo angleni, apmeeram taa). ilgi lasa noteikumus, un tad saka, ka esot sapratis, ka man ir jaazvana uz sho numuru un jaaklausaas noraades. es paskaidroju, ka taa jau daru, bet nesaprotu, kas man ir jaaspiezh peec numura ievadiishanas. vins piezvana, paklausaas. un saka, ka mna tur jau ir 40 jeenas, es saku, ka ar to nepietiek telefona sarunao, taapeec arii veelos uzlikt shiis te 3000, lai vareetu veikt zvanu. vins saka, ka es esot nopirkusi tikai 40 jeenas un jau izteereejusi. es saku, ka es nupat esmu nopirkusi karti, bet nespeeju papildinaat. peec kaadas 30 min ilgas domaashanas vins izdomaa, ka vediis mani pie speciaalista.
un aizved pied dirsas Tanakas, pie kuras es tik loti negribeeju iet, un tad nu vina man tulko visu, ko saka puri peido balss, visas reklaamas un opcijas iespeejamaas utt. beigaas noskaidroju, ka peec ievadiitaa koda, bija jaanospiezh vieninieks. tas bija tas, ko nespeeju saklausiit.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]garamgajejs
2008-09-09 12:03 (saite)
the one with puri peido

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?