mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-05-17 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
life in jungle
izgāju laukā, domāju - aizbraukšu uz to kaimiņu ciemu, redzēju tur lielākus veikalus, man tak jānopērk kleita un kurpes labdarības ballei. laiks mazliet apmācies, silts. tikko kā nobraucu no kalna, sāka krist tādas piles 4 cm diametrā, bet kad nonācu līdz pamestajam templim, tās piles jau šķaidīja neapsētos laukus tā it kā tie vārītos, likās vēl pērkons tūlīt sāksies. līdu no tā tempļa laukā, un minos cik vien ātri spēju ciematiņa virzienā, sākās arī krusa. protams, jēgas vairs nekādas - ko es šitāda viscaur slapja drēbes iešu mērīt? bet nu ko.
lietus protams blakus pilsētiņā nebija lijis. saulains un silts. tantes sašutušas uz mani skatījās, ko es tāda ūdensžurka piebradāju viņu univermāgu. nekas cits neatlika, gāju vien pie kimono stenda lētākā gala, nopirku zīžainu lietus pidžāmu un pārģērbos. izskatījos joprojām jancīgi, protams. (domāju, atdāvināšu to pidžāmu [info]macromem, viņam piestāvēs. )
aizgāju pacilāt vakrakleitu klāstu. melnās bija tīri ok, gandrīz jau biju ar mieru mērīt, līdz pamanīju melnas lentītes un plīvuriņus un atskārtu, ka tas ir bēru, nevis vakarkleitu stends.
ā. nu lūk, vakarkleitas arī pamanīju. ne bez apņirgšanās protams (nu, iedomājieties tādu vidēju aizkraukles universālveikalu un tā vakarkleitu piedāvājumu!) bija i volāni, i rišas, pūciņas, skariņas, sniedziņi, diedziņi, satīni un vizuļi. vienu maigi rozā gandrīz jau biju gatava mērīt aiz cinisma, bet nē. pamanīju priekšautu stendu - un tur bija tieši tas, kas vajadzīgs, palielas, pasienamas drēbes, turklāt 5 $ vērtībā un lieliskiem rakstiem. paņēmu 3 gab. esmu ļoti apmierināta ar pirkumu. tas viens priekšauts būs ideāli piemērots ar žaketi, atliek tikai piepirkt mākslīgās pērles.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]haike
2008-05-17 13:29 (saite)
es arī gribētu redzēt bildes, lūdzu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-05-17 13:35 (saite)
tūlīt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaktu_dakteris
2008-05-17 13:33 (saite)
forši, man arī tā patiktu. k';a tu tiec galā ar neizpratnes pilnajem skatieniem kkadas official pienemsanas, kur nestandarts ir naves greks?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-05-17 13:35 (saite)
es protu taisīt gudras sejas izteiksmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?