polija ([info]polija) rakstīja,
Nu jā, bet netiek jau pielāgots.. Plus nedomāju, ka ārpus Rīgas kaut kas netiek pielāgots auto dēļ. Rīgā jā. Bet Rīga, centrālā daļa mani mazāk uztrauc (tur tiešām lai ievieš kaut vai kaut kad iebraukšanas kvotas, maksas vai ko grib, tur visur arī 2-3gadnieks ar velo var izbraukāt). Arī to pašu vilienu uz bolderājas pusi atkal nepalaiž ne jau auto dēļ.
Problēma vnk tāda, ka tiklīdz Tavi ikdienas/iknedeļas/ierastie maršruti nevaed vairs pa Rīgu, you`re stuck. Jo nu cik tu bieži teiksim brauc uz to Kolkas pusi ar busu? Tak ne jau katru nedēļu? A ja vajadzētu katru nedēļu? Epopeja par rubli tur izkulties, ne?
Ja vēl teiksim to pašu velo gribi ņemt līdzi, lai otrā galā būtu mubilāki, tad vēl zīlē, vai busā šoferis vedīs to velo, vai nevedīs.. Kas vispār ir absurds manā skatījumā - nopērc iepriekš biļeti un tādāļ, ka tev ir velo (diez pas, ja vēl bērniem arī velo), paliec "aiz borta". Kravas velo es vispār nezinu, kā ar busu aizvestu.. Pateiktu "izjauciet, salieciet maisiņos, tad aizvedīsim":D
Ar kravas velo vilcienā arī iekšā netiksi..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?