polija ([info]polija) rakstīja,
diemžēl es kā cilvēks bez auto un ar riteņiem, varu teikt, ka baiigi atkarīgs, kur/kad. Jā - pilsētā ir ērtāk. Vidējā pilsētā.
Teiksim aizbraukt paslēpot ar bērnu bez auto nevaru. Tas, ka šobrīd parasti cenšos atrast kompāniju, ar ko braukt, kas mūs aizved, tas cits stāsts.
Arī pa pilsētu - teisim bija vēlme/vajadzība tikt uz Buļļusalu (aiz Daugavgrīvas vēl) - ar velo+sabtransu no Ķengaraga? :D :D :D
Ja es senāk bez bērna tā esmu braukusi ar velo - 1,5h vienā virzienā, izskrējusi savu Magnētu un tad braukusi atpakaļ. Ar bērnu laikam nesanāks.
Kravas velo es nezinu, kur dzivojot ir opcija. Es mūsu divus velo knapi uz savu 4o stāvu uzstiepju. Sčas taisos bērnam pirkt lielāk velo - tādus divus es toč neuzstiepšu vienā piegājienā.

Diemžēl mums sabtransi pŗsvarā virzienu ir mega neērti, mega reti, mega nesavienojoši (teiksim, lai tiktu ar vilcienu no Jāņavārtiem uz Siguldas pusi, man centrā jāgaida šķiet kā minimums pusstunda - braucot 6os no rīta, ja gribu normālā laikā, tad kā minimums 45 minūtes vai vēl ilgāk). Attiecīgi tāds brauciens uz Siguldu, kas no manas mājas būtu 50min attālumā ar auto, aizņem šķiet 2,5+h ar velo un sabiedrisko.. Un tādu piemēru netrūkst. Buss iet, bet reizi 1,5h, vilciens iet, bet ja 18:40 nokavēji vilcienu Silguldā uz Rīgu, nākamais ir 21:40..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?