cukursēne ([info]saccharomyces) rakstīja,
ārkārtīgi noderīga lieta mēdz būt YouTube video, kas skaidro noteikumus, parādot kaut kādus fragmentus no gameplay,man ir palīdzējis reizēm cilvēkus ievilkt spēlē :D

bet, jā, kamēr nav tās degsmes tieši uz pašām galda spēlēm kā tādām, vajag labu līdzsvaru starp noteikumu kompleksitāti un spēles saturu. man arī besī spēles, kur ir kaut kāda piņķerīga tehnika, bet maz no stāsta vai kā cita konstruēšanas. visvienkāršāk jau gan pieslēgties jaunai spēlei ir tad, ja kāds/i to apkārt vienkārši spēlē un tiem iet jautri, tad uzreiz vairāk motivācijas pamēģināt, plus iespēja arī pavērot un jau drusku iebraukt tajā, kā lietas notiek.

es gan nezinu, vai ir baigā jēga/vajadzība meklēt iespēju spēlēt galda spēles tikai tāpēc, lai spēlētu galda spēles. esmu ļoooti galda spēļu entuziasts, bet man patiesībā nešķiet, ka galda spēles objektīvi būtu kaut kā pārākas par videospēlēm, jo sevišķi tagad, kad ir tik daudz videospēļu, kurās var dabūt to kopābūšanu ar citiem, bieži pat klātienē. manā burbulī gan galda spēļu entuziasti ar lielu entuziasmu spēlē arī videospēles, es te drīzāk tāds odd one out, kas vienītī nespēj saņemties videospēlēm un tad ir tizls, ja/kad kopā spēlē.

(ai, tagad man gribas spēlēt galda spēles :D)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?