mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-11-09 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:lohi

es gribu pastāstīt par LOHU. ieskicēt loha portretu, ko šodien redzēju laikmetīgās dejas izrādē, kurā marokāņu dejotājs Raduans Mriziga ar sava ķermeni mērisntrumenta vietā uz grīdas veidoja matemātiski precīzu un skaistu ornamentu.
LOHS sēdēja zāles kreisajā stūrī ar savu draudzeni. kad mākslinieks iznāca zāles vidū un sāka izrādi ar kasešu ielikšanu atskaņotājos un lietus šalkoņu, LOHS turpināja runāt skaļā balsī, komentēt kaut ko. Viņš nebeidza skaļi sarunāties arī tad, kad mākslinieks sāka dejot. Mēs bijām kādi 30 skatītāji ap dejotāju, bet LOHS neskatījās, viņš demonstrēja draudzenei zelta telefonā kaut kādus jociņus un abi ķiķināja. šķiet, arī spurca par to, ko redz, un feispalmoja.tas ir tas, ko ea saucu par LOHU.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2016-11-10 09:59 (saite)
Āāā! Es zinu tādus tipiņus, pilnīgi spalvas uz skausta saceļas, atceroties līdzīgus gadījumus. Bieži vien sastopami teātra izrādēs, ja tur ir ar varu sadzīti skolēni.
Cēsīs šādus lohus, sevišķi jaunāka gadagājuma, mana māmiņa un citas viņas kaluma "vecās učenes" nepakautrējas starpbrīdī noaudzināt. Vai nu pazūd vai arī turpmāk sēž klusi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jojo
2016-11-10 18:27 (saite)
no vienas puses, skaidrot moronam, ka vins ir morons, skaitas sliktais tonis. no otras puses, ka citadi morons uzzinas, ka ir morons, ja visi pieklajigi vinu pieklajigi ignores -

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-11-10 18:35 (saite)
man likās, ka viņš speciāli rādīja attieksmi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2016-11-10 18:36 (saite)
jo māksla ir stulbi vai marokāņi necienīgi, nu, tas likās demonstratīvi, arī neaplaudēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?