mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-06-07 07:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kas balts ar garaam rokaam
tikko biju pusdienaas ar Saud-Araabijas lielaakaas naftas kompaanijas prezidenta sievu. pagaidaam skaistaakaa sieviete, ko esmu muuzhaa redzeejusi - vina bija gauzhaam smalcina ar loti siltaam un reizee nesaprotamu mesidzhu nesoshaam aciim, apseejusi ap galvu vieglu Diora shifoninju un uzspraudusi uz taa lielas dimantiem izrotaatas saulesbrilles, kuras nenoneema arii maltiites laikaa. vinai groziija pirkstos savu sarkano, spiidiigo mobilo telefonu, kuru veelaak nolika blakus 5-ajai dakshinai no kreisaas puses
vinas viirs runaajaas ar muusu universitaates prezidentu, tikmeer vinja izklaideejaas ar mani, Laru un Yuko. mees eedaam jeera kaajinas un sviestaa ceptus gliemeziishus un runaajaam savas sievieshu lietinjas - par kimono neesaashanu, par japaanu sievaam un austrumu princeseem. saud-araabietes driiz driikstees likt autovadiitaaja tiesiibas. vinja jau protot braukt ar bmw. un tas protams ir sarkans.
es gandriiz nokaveeju maltiiti, meeginot atrast kaut ko baltu ar garaam rokaam. kaut ko arii atradu - liidziigu vineejam. pat vareetu teikt sadraudzeejaamies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?