mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2006-11-28 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
speed-core
pēdējās dienas, man nav bijis laika pat lāgā pagulēt. aizbraucu uz Sošigaju, tur mani savāca iepozēt indonēziešu kosmetologs, satiku melnādainos draugus, uzklausīju vidusāzijas draudzeņu tenkas, papusdienoju ar grūtsirdīgajiem franču ebrejiem un veltīju bezmiega nakti austrāļu sērferim.
tūbiņa kalogēna un enerdžaizera brokastīs, pieķemmējam matus un aiziet uz Aobadai pie savām japāņu tantēm uz tējas ceremoniju. pa ceļam jānopērk dāvana katrai. 2 h meditatīva tējošana. piedodiet tantes, man tagad darbs Hačiojdži ciemā. stundiņu palīdzam tulkot izmisušajam frančvalodas studentam, liekas 3500 jēnas vienmēr noder. 6os sākas Ibsena simtgades pasākums okeāna krastā. jābrauc uz Jokohamu. izprintējam shēmu - tā, 4 pārsēšanās. labi. eh, adresi nevaru salasīt, pēc 15 minūtēm sāksies. pajautāju kādam kimono ģerbtam pārītim, iztērēju 10 liekas minūtes - viņi nevar salasīt. taxi! taxi! man lūdzu ĀTRI uz piekrasti. 5 milzu ekrāni aizsedz okeānu, projekcijās - pats okeāns. nē, drīzāk gan norvēģu ziemeļu jūra ar burām, operas balsis, sarkani un balti plīvuri, dejotājas spīdīgās kleitās. un par šito rīt jāuzraksta rapports. man liekas, ka tās dejotājas ir pilnīgi liekas - kā no ielas savāktas. pārējais viss ok.
zvana tamami - jāpavakariņo ķīniešu kvartālā. lūdzu, vienu espresso. nu, vienalga.. kaut kādu kafiju vismaz. kad rezervēt biļetes uz Berlīni? hostelī vai pie draugiem? eh, kā to apvienot ar Rīgu? nē, otrdien netikšu uz izstādi, man jātaisa portfolio. tā, pēdējais autobuss nokavēts. taxi! taxi! ieveļos gultā un aizmiegu ar visu savu slapjo kurtku.
un nu jau veselu dienu žāvējos. un mēģinu pieslēgties savam miermīlīgajam datordarbam. chill out. un gaidu sms.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rt
2006-11-28 15:02 (saite)
tava dzīve izklausās pat interesantāka par manējo :)

(Atbildēt uz šo)


[info]maya
2006-11-28 19:37 (saite)
atnāca?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2006-11-28 20:27 (saite)
o, jā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maya
2006-11-29 03:34 (saite)
ļoti labi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?