mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-06-30 19:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:japan

Mako man atrakstīja: we'll find your way home (to Japan)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dejavu
2016-07-01 14:09 (saite)
Izlasiju tavu recenziju, paldies :)

Kad es pie tejas janos Brisele ieminejos, ka nesen esmu iztirijusi skapi vadoties pec Kondo 'spark joy' principa, man nebija ne mazakas nojausmas, ka kaut kas no to ta ir tulkots Latviski.
Lai gan gramatu ta ari neesmu lasijusi, tomer atzistu, ka ta bija visai atra skapja vietas izbrivesanas metode. Katra zina atrak, neka sedet un stukot, vai sis man ir vel vajadzigs, vai noderes, u.tml. Ta teoretiski likas visai stulbi, nemt mantas rokas, un 'just' vai drebju gabals izraisa prieku vai ne, bet parsteidzosa karta atklajas, ka nekadas new age meditacijas uz dzemperiem nebija nepieciesamas - par katru lietu uzreiz bija skaidrs, vai ir vairak pozitiva attieksme, negativa, vai neitrala.
Bet talak par drebju skapi to izverst man velesanas neradas.

Lai atceretos, kada tad bija metode, nokatijos vienu video, kur Kondo izklastija, ka vina lidz kartibas guru statusam ir nonkausi, un mani neatstaja sajuta, ka vinai ir patologiska manija uz kartosanu un ara mesanu. Katra zina, psihologiski veseligi tas neizklausijas. Un nez vai vajadzetu ieklausities pilnigi visa, ko iesaka kads mazliet 'traks'.


(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-07-01 15:08 (saite)
vina sevi pozicionee kaa "otaku" (apsēsto), kas ir jautri un popsīgi, bet vietām tā grāmata beidz būt humorīga, un ir vienkārši ezotēriski komerciāls savārstījums. ko es pat neticu, ka viņa ir rakstījusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?