mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-05-20 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nav tā, ka es nedomāju par piedāvājumu: dzemdēt bērnu japānim, kurš patiešām to vēlās (i mean, lai viņa bērns ir kaut uz pusi balts.. bon, c'es la vie!), iegūstot tam klāt pastāvīgas uzturēšanās atļauju Japānā un krietnus alimentus, vai arī tipa saštukot sīko ar kaukādu tipa loveri un tāpat viņu audzināt viena?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2007-05-21 08:14 (saite)
tās balto lietas viņiem laikam modīgas ?
un mūsu jefiņi savukārt manierīgi ēd rīsus ar paločkām un pie Cēsīm skraida pa Takeši pili :)
vajadzētu šos uz kādu mēnesi samainīt, redzētu vellu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-05-21 08:37 (saite)
varbūt viņiem nav sirds [ja dramatizē situāciju] un cilvēki dzīvo pa vienam, un jebkuras attiecības tiek risinātas ar naudas palīdzību, un draugu būšana ir labākā gadījumā hobijs.. BET.. lai cik tas un kā arī neizklausās.. nezinu, vai tieši skaidrā nauda, bet skaidrā runa man lika padomāt par piedāvājumu, nekliedzot - "ak, dievs! tas taču nav ētiski".. godīga runa no paša sākuma - es esmu tas un tas, man pieder tas un tas, es gribu no tevis bērnu un lai tu viņu audzini, jo tu esi tāda un tāda, un tu par to tiec pie tā un tā, kas tev neapšaubāmi ir izdevīgāk, nekā atgriezties atpakaļ un pa dzērumamam palikt stāvoklī no kāda tāda paša maukuļa kā es, bet kurš neuzņemsies nekādu atbildību.
es gan tomēr esmu jauna un romantiska katoliete. un pateicu japānim "nē, es taču tevi nemīlu", bet man tomēr liekas, ka viņš ir labāk izpratis mūsdienu sabiedrību, nekā es.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2007-05-22 07:21 (saite)
jā, varbūt pragmatisks atklātums nav slikts (galu galā, agrāk jau arī precēja nevis to kurai pupi lielāki, bet kura labāk govi slauca un kurai gardāki pīrāgi vai smukāki cimdi; un jūtas iestājās pēc pirmā bērna). Tā love kā to tagad saprot, tas jau diezgan nesens izgudrojums, es nedomāju ka laulība bez kaisles ir mūsdienu sabiedrības izgudrojums.
Katrā ziņā šāda atklātība vērtējama augstāk par kaislīga jefa zvērestiem, kuri beidzas līdz ar meičas mēnešreizēm un tālāk ir "tu neizproti manu iekšējo pasauli, man vajag izpratni".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?