mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-05-17 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es tik loti gribu resnu kebabu un biezpiena torti vai vismaz spaini ar rasolu! bet pie kā es tieku - aļģu ikru salāti - 313 kcal, tunča-rīsa spilventiņš 140 kcal un rīsa mīklas - saldo pupu gardums - 185 kcal. tā kā enerģijas pieplūduma nekāda, nākas piepirkt klāt aminoskābes pudelīti, c vitamīnu un vienu power sweat. zaebala - te nav pat ābolu fantas un bounty.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ttp
2007-05-17 12:35 (saite)
sugar cane

(Atbildēt uz šo)


[info]vedjmah
2007-05-17 14:28 (saite)
savlaik līdzīgu problēmu risināju pērkot tomātus, gurķus un lokus un šķīlu iekšā bundēm/lbsiem, papildinot ar nenormālā ātrumā pašapceptu gaļas šķēli. Nava pieejami?

Jā, pirms aptvēru, ka man nežēlīgi reibst galva vislaik nevis tāpēc, ka hardware gļučī, bet gan dēļ mazkalorijainības, pagāja kādi 2 mēn. Paskats jau bija skaists, bet sajūtas tā - nepārāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-05-17 14:37 (saite)
es pashlaik esmu datorrezhiimaa. un dziivoju tik daudz. ka vismaz nomazgaat muti un paeest pa laikam. gatavot.. nu jaa.. tas noziimee veikals, iepirkshanaas, shmoreeshana.. to var atlauties tikai briivdienaas. briivdienaas jau visko var atlauties.. bet arii pasham prieksh sevis ne ohota..
it kaa jau situaacija ok, bet kaut kaa tomer juutos abizhota, ka nevaru izbraukt pie kaadas tantes uz laukiem uz cuuku dziireem vai visamz normaalu junk-food sashtukot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?