unpy ([info]unpy) rakstīja,
Nebaidies kļūdīties, kļūdīties attiecībā pret Tevi ir jābaidās jebkurai ES valstij, nevis Tev. Rēķinies ar to, ka, ja Tu šo jautājumu "izcelsi dienaskārtībā", tad jebkuram citam pēc Tevis būs daudz, daudz vieglāk un būsi palīdzējusi sakārtot gan mūsu pļeparīgo, gan to otru sistēmu. Ar birokrātiju var cīnīties tikai birokrātiskām metodēm, citu variantu nav. Proti, rakstiski. Un, ja kādam kaut ko iesniedz rakstiski, tad uztaisīt cc:, aizsūtīt visiem ccētajiem pa pastu, pirms tam pa tik ļoti atpalikušo faksu(domāju, ka tajā atpalikušajā namībijā iz eiropas tādu ir lēvenis) nav nedz grūti, nedz īpaši dārgi.

Īsi skaidroju, kālab konkrētās kopijas.
1.ĀM tas ir tiešais uzdevums, atvieglot Tavu dzīvi nezkur tur. Jā, mūsējie nav pieraduši ar to ņemties, vieglāk ir tēlot smalkas kundzītes un kundziņus, bez papīru forvardinga nedarot gandrīz neko, bet vajadzētu pamazām sākt. Lieliska iespēja.
2.Tiesībsargam tā ir lieliska iespēja paplašināt savu darbību uz tautiešiem ārzemēs, papildus PR, vēl viena iespēja piepradīt papildus finansējumu utt.
3.Premjerei vienkārši tālab,ka tur šāvai tā birojā uzliks vīzu "pārsūtīt ĀM" un ĀM vajadzēs Kancelejai atskaitīties,lai Kanceleja varētu atskaitīties Tev, proti, tas ļoti sarežģīs Tava iesnieguma noaudēšanos koridoros.

Un tas vēl tā, pa solīdo:)) Bez liekas publicitātes un tā.

Neslēpšu, šādas situācijas ļoti aizkaitina - ļoti spilgti iztēlojos to baiso pazemojumu. Taču bezspēcības izjūtai vietas še nav, nav jau nekāda mozambika.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?