mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-03-14 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gāju uz Tējas talku divos piegājienos, pirmajā stundu Eižens ar mani tai dārzā patusēja, pagrāba, paraka, gliemežus pameklēja, bet kad beidzot kāds tur vēl parādījās, E pārsita zodu uz trepēm un nebija nomierināms, tāpēc aizgājām prom. pa ceļam viņš aizmiga velokrēsliņā, un es nolēmu nebraukt mājās, kas ir patālu, bet pagaidīt, kad viņš izgulēsies, lai atgrieztos dārza svētkos kopā ar Ingmāru, kurš uz to laiku varētu būt beidzis darbu. Nosēdēju ~2h nelielā skvēriņā, kurš, kā nupat apskatījos, saucas "Mātes gādība", šūpodama viņu krēsliņā. nosalu, kaltēja no vakardienas vīna, čurāt gribējās, bet nu nosēdējām līdz Ingmāra darbalaika beigām. Ar vairākām avārijas situācijām izbraucām Madou rajonu visi kopā vēlreiz. kādas 10 min bija cerība, ka Eižens ir atgriezies labā garastāvoklī, jo tur bija arī viņa draudzene Princese Papijona. bet tad sāka brēkt par to, ka vajag ķiveri galvā/nevajag ķiveri galvā, un jābrauc mājās. tad izbesītais Ingmārs viņu palamāja, jo bērnam nevajagot piekāpties, bet vēl pēc 10 min tomēr piekāpāmies un aizvācāmies. labi, ka vēl vaļā bija gaļas veikali, nopirkām 300 g maltās un beidzot paēdām. E proatams bija laimīgs kā zīlonis ticis atpakaļ velokrēsliņā ar vektoru "mājas". vairāk arī nemēģināšu. nekad nekur un neko.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jojo
2014-03-15 02:15 (saite)
tu esi ļoti smalkjūtīga. parasti vairums jauno māmiņu apaug ar milzīgi biezu ādu un neliekas ne zinis par savu brēcošo un spirinošos nelaimīgo atvasi. Eiženam nesākas terrible twos?

Agnese drausmīgi brēca mašīnā, bērnu krēsliņā, ka nesēdēs un viss, es nebraucu, kamēr neļāvās piesprādzēties, pēc stundas un 40 minūšu aurošanas (auksti sviedri, panikas lēkme, viss, kur bija jāpagūst, nokavēts, u.t.t.), tad bija vēl viens pārbaudes brēciens /kašķis pēc pāris nedēļām, mēneša, to arī izturēju, un no tā laika bērns mašīna ir braucis tikai iesprādzēts krēsliņā. bet tā ir vienīgā vieta, kur es šito konsekventi izveicu, man vienkārši nav iekšā ļaut bērnam kliegt, un visur arī nebļaustināsi.
tad vēl mums baigie kašķi bija veikalā pāris reizes, ka drīkst ņemt tikai vienu lietu un viss.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-03-15 07:06 (saite)
ai nu arī kāpēc lai es viņu pļērcinātu, nav jau dzīvības jautājums. lai padirnētu ar alus bundžu pie izravētu sakņu kaudzes? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2014-03-15 07:21 (saite)
Par nepiekapsanos berniem zinama mera gan piekritu (reizem vecaki vnk zina labak), bet ne publiskos/pieauguso pasakumos. Mums ir zelta likums - but kada pasakuma tik ilgi, lidz berns saka iet prom: reizem tas ir 15 minutes, reizem nesaka un gul kkur divana sturi, kamer vecaki atlaiz. Ja ir pasakums, no kura negribetos iet prom, tad bernu nemaz nenemam.

Bet jums jau vel vins mazins kukulitis. Advancets un attistits, tapec var sajaukt ar vecaku bernu, bet nevajag gaidit (un dreset) no vina lielaka berna pratu un uzvedibu, jo saja bridi vins tiesam vel bernins.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-03-15 07:25 (saite)
nuja nuja, mēs jau arī tikai mācāmies vecākot. vnk vēl citā valstī, kur es pat vēl nezinu, kur tikt pie zekbiksēm un matu gumijas, viss nāk ar tādu pisaku, jebkura braukšana un saorganizēšanās, tāpēc bija 2 mēģinājumi pievienoties pasākumam, rūgti secinājumi un esmu atpakaļ savā mājiņā.
paldies par padomiem, btw

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?